Düğmeye basıldı

Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu’nun Tahsilat Birimi olarak yeniden düzenlenmesi için çalışmalara başlandı.

Çerkezköy 25.07.2012 00:22:00 0
Düğmeye basıldı
Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Nikah Salonu’nun tahsilat birimi olarak yeniden düzenlenmesi için düğmeye bastı.
VEZNELER NİKAH SALONUNA TAŞINIYOR
Çerkezköy Belediyesi’nde vezne sayısının vatandaşa daha kaliteli hizmet verilebilmesi için yetersiz kaldığını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Bugün çalışmalarına başladığımız düzenleme ile veznelerimiz Nikah Salonu’na taşınacak. Tahsilat biriminde 10 vezne çalışacak. Böylelikle vatandaşın belediyedeki işleri daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde görülecek. Ayrıca bekleme alanı da genişletilecek. Yeni bekleme alanı daha geniş ve daha rahat olacak şekilde dizayn edilecek” dedi.
YETERSİZ KALIYORDU
Vezne sayılarının arttırılması ve yeni yerine taşınması ile birlikte ilçede Nikah Salonu eksikliği yaşanacağını ifade eden Ali Ertem, “Mevcut nikah salonumuz zaten ilçemiz için yetersiz kalıyordu. Vezne çalışmalarının tamamlanmasının ardından en kısa zamanda Çerkezköy’e yakışır ve Belediye binasından bağımsız bir Evlendirme Dairesi yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10