Lions Kulübü’nden sosyal tesis atağı

Çerkezköy Lions Kulübü Başkanı Halit Çoruh, kulüp üyeleri Hasan İşçan ve Ahmet Gayretli ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 25.07.2012 20:45:00 0
Lions Kulübü’nden sosyal tesis atağı

“KALICI BİR ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ”

Çerkezköy Haber - Dün saat 14.00’da gerçekleşen ziyarette konuşan Çerkezköy Lions Kulübü Başkanı Halit Çoruh, Lions Kulübü’nün belli kısımlara değil halka hizmet etmek amacı içinde olduğunu ifade ederek “Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi’nin bahçesinde Lions Kulübü'ne ait arsamız bulunuyor. Bu alan üzerine belediye ile birlikte bir proje yapmak istiyoruz. Yapacağımız fikir alışverişi ile birlikte Çerkezköy’e güzel ve kalıcı bir eser bırakmak amacındayız” dedi.
“ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SOSYAL TESİS OLABİLİR”
Lions’a ait yere öğrencilere yönelik bir sosyal tesis yapılabileceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Okullarımızın yoğun olduğu alandaki yeri Lions Kulübü’nün gençlik merkezi yapabiliriz. Belediye ve Lions Kulübü ortaklığında çok güzel bir eser ortaya çıkarabiliriz. O bölgeye ne yapılabileceği konusunda karar vermemiz gerekiyor. Şu an o bölge ÇTSO Lisesi’nin bahçesinin içinde yer alıyor. Oranın sahiplenilmesi gerekiyor. Lions Kulübü’nün alanı ya okul bahçesi olarak ya da öğrencilere sosyal tesis olarak faaliyete geçirilsin” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10