”Toprağın Bereketi” fotoğrafla anlatılacak

Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliği ile birlikte 3.”Toprağın Bereketi” konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek. Fotoğraf sanatına katkı sağlamak, genç kuşakla

Hayrabolu 26.07.2012 23:43:00 0
”Toprağın Bereketi” fotoğrafla anlatılacak
Çerkezköy Haber - Hayrabolu Belediyesi ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) tarafından fotoğraf sanatına katkı sağlamak, genç kuşaklara fotoğraf sanatının özendirilmesi ve yöre halkına fotoğraf sanatını tanıtmak ve sevdirmek amacıyla Toprağın Bereketi konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.
BİRİNCİYE 2 BİN TL ÖDÜL
Hayrabolu yaşamında önemli yeri olan Tarım ve Tarıma Dayalı Ekonomisini ortaya çıkarmak, Fotoğraf sanatının estetik bakışıyla, toprağa bağlı çalışan insanlarımızın emeklerini, ürünlerini görüntülemek, çalışmaları tespit etmek. Tarım alet ve makina kullanımı, tarıma katkısı çalışmalarının belgelendirmeyi amaçlıyor. Ürünlerin (ayçiçeği, pancar, buğday, arpa, sebzeler, meyveler, arıcılık ve hayvancılık) ekim, dikim, yetiştirme, hasat gibi aşamalardaki çalışmaları ve ürünleri, tarlada, harman yerinde, serada, bağda, bahçede, sofrada, depoda, ambarda görüntüleyerek tarımsal faaliyetlere, mahsullere dikkat çekmek ve önemini vurgulamak amacıyla düzenlenecek olan yarışma için son başvuru tarihinin 22 Ağustos olduğu belirtildi. Hayrabolu ve köylerinden çekilen eserlerin değerlendirmeye alınacağı yarışmada birinciye 2 bin TL para ödülü verilecek.
Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10