Mutfakta çıkan yangın korkuttu

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bir binanın 3’üncü katında sahur saatlerinde meydana gelen yangın, korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın, itfaiye tarafından kısa sürede söndürülürken, y

Çerkezköy 26.07.2012 23:58:00 0
Mutfakta çıkan yangın korkuttu
Çerkezköy Haber - Gazi Osman Paşa Mahallesi Mescit Sokak’ta bulunan 7 katlı bir binanın 3’üncü katında Afif Gün’e ait dairenin mutfağında dün sahur saatlerinde başlayan yangın, korkulu anlar yaşattı.
YANGIN KORKUTTU
Gün ailesi ve bina sakinleri polisi arayarak polisten yardım isterken, Gün ailesinin imdadına önce Çerkezköy polisi, ardından da Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri koştu. Tredaş ve Gazdaş ekipleri de yangın yerine sevk edildi. Saat 04.30 sıralarında meydana gelen yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangının söndürülmesinin ardından bir telaş başladı.
TOPRAKLAMA ÇUBUĞUNU ÇALMIŞLAR
İtfaiye ve Gazdaş ekipleri, uzun süre Tredaş yetkililerini ararken, vatandaşlar da binanın elektriği yerine sadece dairenin elektriğini kesen Tredaş ekiplerinin bu umursamazlığına tepki gösterdi. Bina sahibi Fikri Güzel ve güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede, yangının, binanın topraklama çubuğunun çalınması nedeniyle meydana geldiği tespit edildi.
Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10