Merkez için start verildi

25 Haziran’da ihalesi yapılan ve 559 bin TL’lik sözleşme bedeli ile BMA İnşaat firmasına ihale edilen Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi yapım çalışmalarına önceki gün start verildi.

Çerkezköy 28.07.2012 05:44:00 0
Merkez için start verildi

Çerkezköy Haber- Çerkezköy ve çevre belediyelerde yaşayan engelli vatandaşlara hizmet verecek olan Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi çalışmalarına mevcut binanın önündeki park alanının sökülmesi ile başlandı.

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
6 kat olarak inşa edilmesi planlanan Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi yapımı için 559 bin TL’lik teklif ile ihaleyi kazanan BMA İnşaat ile 19 Temmuz’da sözleşme imzalandı. Önceki gün çalışmalara başlayan firma ilk olarak mevcut dernek binası önündeki park alanının sökülmesi ile işe başladı. Sökülen park malzemeleri ise başka parkların yapımında kullanılacak. Çalışmaların devam etmesi için mevcut binanın boşaltılması bekleniyor. 
300 GÜNDE TAMAMLANACAK
Yer tesliminden itibaren 300 gün içerisinde tamamlanması hedeflenen Engelliler Merkezi, bodrum kat, zemin kat ve 4 kat olmak üzere toplam 6 kat olarak inşa edilecek. Merkez içerisinde havuzdan misafirhaneye, atölyeden masaj salonlarına kadar birçok kullanım alanı yer alacak. Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi'nin zemin katına 4 dükkân yapılacak. Merkezin maliyeti de bu dükkânlardan üçünün satışı ile karşılanacak. Yapılacak olan dördüncü dükkân ise kiraya verilecek ve buradan elde edilecek gelir ile karşılanacak.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10