Trakya Uluslararası Dans Festivali düzenlenecek

Çorlu'da geçtiğimiz yıl ilki yapılan 'Trakya Uluslararası Dans Festivali'nin ikincisi bu yıl düzenlenecek.

Bölgede Gündem 29.07.2012 18:24:00 0
Trakya Uluslararası Dans Festivali düzenlenecek
Çerkezköy Haber - Çorlu'da geçtiğimiz yıl ilki yapılan "Trakya Uluslararası Dans Festivali"nin ikincisi bu yıl düzenlenecek.
BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENECEK
Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy, Dünya Dans Konseyi (WDC) Türkiye Başkanı Suzan Erdim, Onur ve Suzan Dans Okulu Müdürü Cüneyt Özil ile Profesyonel Dansçılar Derneği Başkanı Onur Mergen, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.
GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ
Ziyarette konuşan Başkan Baysan, ikincisi yapılması planlanan festivale Çorlu Belediyesi'nce her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy da geçen yıl ilki düzenlenen festivali geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyleyerek, "Geçen sene çok zor şartlar altında ilkini gerçekleştirdiğimiz Çorlu merkezli festivalin geleneksel hale getirilmesi için büyük ivme kazandık" dedi.
ÖNEMLİ BİR MİSYONA SAHİP
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, Başbakanlık Tanıtma Fonu'nun, Halk Bankası Bölge Müdürlüğü'nün, Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun ve Ulusoy firmasının bu projeyi desteklediğini belirten Ulusoy, bu etkinliğin hem ülkemizi, hem de bölgemizi tanıtma anlamında önemli bir misyona sahip olduğunu vurgulayarak “Festivali, bölgenin kültür zenginlikleri ile birleşerek ileride Balkanlar düzeyinde Çorlu merkezli bir boyuta ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.
Haber / Menşure KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10