Siz varsanız ben varım

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan Bony Çorap, çalışanları için iftar yemeği verdi. Yaklaşık bin işçinin katıldığı iftarda konuşan Bony Ã?

Çerkezköy 29.07.2012 21:56:00 0
Siz varsanız ben varım
Çerkezköy Haber- Bony Çorap Fabrikası çalışanları için iftar yemeği verdi. Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine bine yakın çalışan katıldı.
YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI
Bony Çorap Fabrikası’nın bahçesinde gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine bu yıl, yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor adlı yarışmada yer alan Anıl Tetik de katıldı. Anıl Tetik iftar sonrası hayranları ile bol bol fotoğraf çekildi. İftar yemeğinin ardından Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz eşliğinde dua edildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeği öncesi duygu dolu anlar yaşayan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, oluşan güzel manzarayı cep telefonu ile kameraya çekmeyi ihmal etmedi. 
ALINTERİNİZE HARAM VE HİLE KARIŞTIRMAYIN
Bony Çorap çalışanlarının ve yöneticilerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, “Bir Ramazan’da daha sizlerle birlikteyiz. Manzara tüylerimi diken diken ediyor. Hepinizin de bildiği gibi buralara tırnaklarımızla kazıyarak geldik. Ben çalışanlarımla her zaman mutlu oldum ve onlarla hep gurur duydum. Bu anı yaşamak her kula nasip olmaz. Daha güzel daha mutlu günlere doğru adım adım ilerliyoruz. Bunun için elimden geleni yapıyorum buna inanın. Her zaman çalışanlarımla gurur duydum ve onların arkasında oldum. Doğru, düzgün insana yakışır bir şekilde çalışmaya özen gösterelim. Bu fabrikada çalışanlar varsa, sizler varsanız ben de varım. Ben varsam bu fabrika var ve sizler varsınız. Bunu bu şekilde bilmeniz gerekiyor” dedi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Bony Çorap’ın fabrika bahçesinde düzenlediği iftar yemeğine Yönetim Kurulu başkanı Hasan Gülkaya ve Survivor yarışmasında adını duyuran Anıl Tetik’in yanı sıra, Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercüment Ali Gülkaya ve kız kardeşi Eda Gülkaya, Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz, Best Orman Ürünleri sahibi Mustafa Aksoy, Kayalar Emlak sahibi Emre Kaya, fabrika müdürleri ve bine yakın personel katıldı.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10