Çerkezköyspor’dan Kocabıçak’a ziyaret

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş ve Genel menejer Ergun Uncuoğullarından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ı makamında ziyaret etti. Ã

Çerkezköy 31.07.2012 09:39:00 0
Çerkezköyspor’dan Kocabıçak’a ziyaret
Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Çerkezköyspor önceki günlerde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Kocabıçak’a ziyarette bulundu.
EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER
Dün saat 17.00’de gerçekleşen ziyarette Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş ve Genel menajer Ergun Uncuoğullarından, Çerkezköy’e atanarak yeni görevine başlayan Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’a başarılar diledi. Çerkezköy’de görev yapacak olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköyspor’un yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“ÇERKEZKÖY BANK ASYA’YI HAKEDİYOR”
Çerkezköy’de futbolun konuşulduğu ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, böyle bir nüfusa sahip bir ilçede Bank Asya’da mücadele eden bir ekibin bulunmamasının üzüntü verici olduğunu ifade ederek “ Çerkezköy’de futbolun yetersiz olduğunu ve daha yükseklerde olması gerektiğini düşünüyorum. İlçenin tek takımı olan Çerkezköyspor’a da bütün sanayicilerin ve esnafın destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.
“3.LİG İSTİYORUZ”
Çerkezköy’de göreve başlayan yeni Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’a görevinde başarılar dileyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Çerkezköy’e hoş geldiniz. İnşallah görev yapacağınız süre zarfında Çerkezköy’e iyi şeyler kazandırırsınız. Yönetim Kurulu üyelerim adına size görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Bu yıl Çerkezköyspor olarak amaçlarının 3.Lig olduğunu ifade eden Ahmet Korkmaz “ 2012-2013 sezonunda yepyeni kadromuz ile birlikte şampiyonluğu hedefliyoruz. Genç ve dinamik oyuncularımızın göstereceği performans ile birlikte 3 yıl aranın ardından tekrar üçüncü lige çıkmak istiyoruz” dedi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çerkezköyspor yetkilileri ile Emniyet Müdürü Murat Koçabıçak ilçe ve ilçedeki sportif faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

0282 726 91 91
0282 747 65 10