MİM Exclusive Çerkezköy’de

Mobilya sektörünün önde gelen firmalarından MİM Exclusive; İstanbul, Şanlıurfa Batman ve Diyarbakır’dan sonra beşinci mağazasını Çerkezköy’de açtı.

Çerkezköy 1.08.2012 01:13:00 0
MİM Exclusive Çerkezköy’de

Çerkezköy Haber - İstanbul Topkapı, Şanlıurfa, Batman ve Diyarbakır’daki mağazaları ile mobilya sektöründe hizmet veren MiM Exclusive’in 5. mağazası önceki gün saat 14.00’da Çerkezköy Atatürk Caddesi No: 107’de açıldı.

5.MAĞAZASI ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI  
5. Büyük şubelerini Çerkezköy gibi gelişmekte olan bir ilçede açmaktan mutluluk duyduklarını belirten MİM Exclusive ortaklarından Mehmet Nafi Sırdaş, “İstanbul başta olmak üzere Anadolu’nun çeşitli yerlerinde mağazalarımız var. Çerkezköy’de yeni açtığımız mağazamızla halkımıza hem kaliteli hem de uzun ürün yelpazesiyle hizmet vereceğiz” dedi. Açılışa özel kefilsiz, kredi kartsız taksit imkanları sunduklarını belirten Sırdaş, yemek odası, yatak odası ve koltuk takımlarında yüzde 30-40’a indirimlerle vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” dedi.
İNDİRİMLER DEVAM EDECEK
Açılış dolayısıyla vatandaşların mağazaya yoğun ilgi gösterdiklerini ifade eden MİM Exclusive ortaklarından Süleyman Palange da, bu ilgi ve alakadan dolayı Çerkezköylülere teşekkür etti. Bundan sonra da indirimlerin devam edeceğini belirten Palange, “Kaliteli ürünü uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Bizim ürünlerimiz piyasadaki ürünlere nazaran hem daha kaliteli hem de daha uygun fiyatta” dedi. Önceki gün düzenlenen açılışa palyaçolar da renk kattı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10