Yayaya çarpıp kaçtı

Çerkezköy-Çorlu yolu Kızılpınar mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen 18 yaşındaki Serkan Çelik’e otomobil çarptı. Otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, kazada yaralanan Serkan

Çerkezköy 1.08.2012 01:16:00 0
Yayaya çarpıp kaçtı

Çerkezköy Haber - Kızılpınar Özcanlar Lojmanları önünde bulunan ışıklı kavşakta önceki akşam meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı.

AĞIR YARALANDI
Kaza Çerkezköy-Çorlu yolu Kızılpınar Işıklar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre önceki gece saat 21.30 sıralarında Özcanlar Lojmanları önünden karşıya geçmeye çalışan Serkan Çelik (18) Çorlu istikametinden gelen plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yolun kenarına savruldu. Kaza sonrası yerde baygın yatan Çelik’in yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşların 112 Acil Servis Ambulans’ı araması ile birlikte yaralı Çelik kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Çelik, Çerkezköy’de yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
ARAÇ TESPİT EDİLDİ
Olay yerinde, kazaya karışan aracın parçalarını bulan Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazaya karışıp kaçan aracı bulmak için bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Aracın Çerkezköy veya Saray istikametine gitmiş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran jandarma ekipleri Çerkezköy ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine de haber verdi. Yaptıkları çalışma sonucu aracın marka ve modelini belirleyen jandarma ekiplerinin aracı ve araç sürücüsünü yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10