Stajyer öğrencilerden kişisel gelişim sunumu

Üniversitelerin İşletme, Mühendislik ve Halkla İlişkiler gibi bölümlerinden mezun olan 18 öğrenci Çerkezköy Belediyesi’nde İnsan Kaynakları, Yazı İşleri, Bilgi İşlem ve Satın Alma birimler

Çerkezköy 2.08.2012 10:30:00 0
Stajyer öğrencilerden kişisel gelişim sunumu

Çerkezköy Belediyesi’nde staj yapan toplam 20 öğrenci staj süresi içinde okudukları kişisel gelişim kitaplarını sunum ile anlattı.

SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİLER
Önceki gün Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen programa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve stajyer öğrenciler katıldı. Saat 13.00’da gerçekleştirilen programda stajyer öğrencilerden Tezay Vatan “Dördüncü Boyutta güç yürekten gelir”, Cansel Kutbay “İnsan İlişkilerinde kendine güven ve güç elde etmenin yolları”, Nur Binici “Etkili İletişim ve Beden Dili”, Gonca Moğulkoç “Avucunuzdaki kelebek”, Zeliha Rafioğlu “ Küçük Şeyler”, Nilüfer Sunar “Her şey seninle başlar”, Elif Arslantürk “Beden Dili”, Emrah Kapçak “Korku Kültürü”, Esra Yıldırım “Alaaddin Bey”, Meral Yakan “İnsan İsterse”, Tayfun Biryol “Altı şapkalı düşünme tekniği” ve Şebnem Yılmaz “Coşku” isimli kitapları sunum ile anlattı. 
KİTAPLARI KENDİLERİ SEÇTİ
Belediyenin birimlerinde staj yapan öğrenciler için yenilik yaptıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce “Stajyer öğrencilerimiz birer kişisel gelişim kitabı seçip staj süresi içinde okudular. Stajlarının sonunda okudukları kitapla ilgili 2 sayfalık özet çıkardılar. Her öğrenci kendi okuduğu kitapla ilgili 10 sayfalık ve 5 dakika süreli bir sunum hazırladı” dedi. Bu gibi uygulamalarla öğrencilerin staj sürelerinin daha verimli geçtiğini söyleyen İnce, bu uygulamanın diğer sektörlerde de uygulanması gerektiğini söyledi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10