Ertem’den konsere davet

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ramazan şenlikleri kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında en çok ses getirecek program olan Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu Konseri’ne, tüm Çerkezköy halkın

Çerkezköy 2.08.2012 11:01:00 0
Ertem’den konsere davet

Çerkezköy Haber- Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu, 3 Ağustos Cuma günü saat 21.30’da Kipa Otoparkı’nda sahne alacak.

TRAKYA’DAKİ İLK KONSERLERİ ÇERKEZKÖY’DE OLACAK
Çerkezköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinliklerle Çerkezköylülere unutamayacakları günler yaşatıyor. İlahileriyle gönüllerde taht kuran Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu, Trakya’daki ilk konserini 3 Ağustos Cuma günü Çerkezköy’de verecek. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Kipa Otopark’ında saat 21.30’da gerçekleşecek olan konsere tüm Çerkezköylüleri davet etti.
“MUHTEŞEM BİR GECE OLACAK.”
Konsere katılacak herkesin çok duygusal anlar yaşayacağını belirten Ertem, “Ben konsere gelen herkesin çok eğleneceğinin, unutamayacakları anlar yaşayacaklarının garantisini veriyorum. İlahilerle, dualarla geçecek olan bu muhteşem gecede tüm Çerkezköylüleri orada görmekten çok memnun olacağım” dedi.
SÜRPRİZ KONUKLARLA GECE RENKLENECEK
Konserin ücretsiz olduğunu dile getiren Ertem, konserin canlı olarak TRT Avaz’dan yayınlanacağını, ayrıca konser kayıtlarının CD’lerini çoğaltıp vatandaşlara dağıtacaklarını kaydetti. Konsere bakanlardan, milletvekillerinden, bürokratlardan, sanat camiasından ve iş adamlarından sürpriz birçok kişinin katılacağını ifade eden Ertem, “ Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer konser günü Silivri yakınlarında olacak ve oradan bizim konsere geçebilir. Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu davetimize olumlu cevap verdi. Bunların yanında halkın yakından tanıdığı birçok sürpriz isim aramızda olacak.” dedi.
2 GÜN MİSAFİRİMİZ OLACAKLAR
Çerkezköy Belediyesi, bu akşam gelecek olan Fatih Sultan Mehmet Korosu üyelerini, Golden Palas Otel’de ağırlayacak. Cuma saat 16.00 sıralarında küçük bir prova yapacak olan ekip, provadan sonra iftarı Belediye Başkanı Ertem ile Golden Palas Otel’de yapacak. 2 gün Çerkezköy’de misafir edilecek olan Fatih Sultan Mehmet Korosu üyeleri, konserin ardından Cumartesi sabahı Çerkezköy’den ayrılarak Antalya’ya geçecekler
 

Haber / Pınar KORKMAZ.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10