Çöp dedi, eroin çıktı

Çorlu’da ihbar üzerine ilçe girişinde pusu kuran polis ekipleri durdurdukları kamyonetin içinde fişekler halinde satışa hazır 25 adet 30 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alın

Çorlu 3.08.2012 02:46:00 0
Çöp dedi, eroin çıktı

Çerkezköy Haber - Bir ihbarı değerlendiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Grup Amirliği ekipleri İstanbul’dan uyuşturucu madde getirileceği bilgisi alması üzerine harekete geçti.

                                                30 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ
Plakası ve sürücüsü açıklanmayan aracı ilçe girişinde beklemeye başlayan polis ekipleri bir süre sonra gelen kamyoneti durdurdu. Araçta yapılan aramada aracının torpidosunun üzerinde bulunan buruşturulmuş kağıtları gören polisin, bunların ne olduğun sorması üzerine araçta bulunan E.Y kağıtların çöp olduğunu söyledi. Ancak kağıtları açan polis ekipleri içinde küçük fişekler halinde 25 adet 30 gram eroin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak araçta bulunan E.Y., F.S., G.A. gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemeler de emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10