Gaziosmanpaşa Caddesi asfaltlandı

Kapaklı’da birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yapılıyor.

Çerkezköy 3.08.2012 09:26:00 0
Gaziosmanpaşa Caddesi asfaltlandı

Çerkezköy Haber -  Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan ihaleyi kazanan Yol Fen İnşaat Asfalt firması, tarafından başlanan asfalt çalışmalarına devam ediyor.

                                                     EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ
Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Caddesi'nde başlayan asfalt yapım ve onarım çalışmaları Turgut Özal Caddesi ve İnönü Mahallesi'nde Gaziosmanpaşa Caddesi'nin ardından Cumhuriyet Caddesi 77. Sokak'ta devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Kapaklı için. Kapaklımızın her yerinde çalışıyoruz. İnsan yaşadığı yeri nasıl güzelleştirirse biz de kendi memleketimizi işte o hassasiyetle ve anlayışla güzelleştiriyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.
                                                         SIRADA VATAN CADDESİ VAR
Asfalt yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Fen İşleri Personeli Necmi Ölke ise, asfalt çalışmalarının 13 kamyon, 1 finişer, 1 asfalt silindiri 1 lastik bandajlı silindir (Vabıl) ve 1 de trimer kazıcı ile yürütüldüğünü belirterek, Cumhuriyet Caddesi 77. Sokak'ın ardından çalışmaların Vatan Caddesi’nde devam edeceğini söyledi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10