Çerkezköyspor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig’de hedefini 3.Lig olarak belirleyen Çerkezköyspor 2012-2013 sezonunun hazırlıklarına yaptığı ilk antrenmanla başladı. Kızılpınar Belediye Stadı’nda yapılan sezonun ilk an

Çerkezköy 4.08.2012 02:41:00 0
Çerkezköyspor sahaya indi

Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de ilçemizi temsil edecek ekiplerden Çerkezköyspor yeni sezon öncesi sahaya indi.

                                                                   SEZONA MERHABA DEDİ
Kızılpınar Atatürk Stadyumunda önceki gün saat 18.00’de yapılan açılış ile Çerkezköyspor 2012-2013 sezonuna merhaba dedi. Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ve yardımcı antrenör Özcan Kocaman nezaretinde yapılan antrenmanda geçen yıl kadroda bulunan Muzaffer Kurt, Gökhan Doğan, Hakan Dönmez, Mesut Salmaz, Fırat Işık, Oğuz Kaptan, Ramazan Doruk ve Şafak Torin yer alırken, Ersin Odabaşı, Atalay Özyurt, Okan Akgül, Mesut Aytemiz, Aykut Dursungöl, Emrah Çilingir, Yağız Kabil, Emrah Pazar, Serkan Akyüz, Fuat Yazıcı, Berkant Topaloğlu, Tolga Aşçı, Emrah Meloğlu, Hasan Koç ve Ercan Yıldız da sezonun ilk antrenmanda yer aldı.
                                                                      HAYIRLI OLSUN
Kondisyona dayalı olarak gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü. Çerkezköyspor Teknik Direktörü Hüsamettin Balcı yeni sezon hazırlıklarının startını verdiklerini ifade ederek ‘’hedefi olan bir takım, hedefi olan bir yönetim, hedefi olan sporcu grubu ve teknik heyet ile şampiyonluk istiyoruz. Arkadaşlarımızın ilk izlenim olarak sahiplenme ve göstermiş oldukları şevk bizleri mutlu etti. Ben Çerkezköy camiasına sezonun hayırlı uğurlu geçmesini diliyorum” dedi. 
                                                    ”YENİ SEZONA 33 KİŞİ İLE BAŞLADIK”
2012-2013 Sezonunu açtıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Bugün 33 kişi ile topbaşı yaptık. Bu sayı kamp tarihine kadar 25’e düşecek. Ankara kampına kadar takıma yeterli olmayan arkadaşlarla yolumuza devam etmeyeceğiz. Takıma yeni katılan oyuncularımız birbirinden değerlidir. Bunu da ilerleyen hazırlık maçlarında gösterecekleri performansla göreceksiniz” diye konuştu.
                                             “SEZONU BEŞİKTAŞ A2 TAKIMI İLE AÇACAĞIZ”
11 Ağustos’ta yeni sezon açılışını Beşiktaş A2 takımı ile yapacakları hazırlık karşılaşması ile açacaklarını ifade eden Korkmaz” Yeni sezonu açtıktan sonra Kızılpınar Trakyum Restaurant’ta iftar yemeği vereceğiz. Saat 21.00’de ise takıma destek amaçlı düzenlediğimiz konserde pop sanatçısı Özgün anfi tiyatroda konser verecek” dedi.
                                                           “GÜZEL BİR EKİP KURDUK”
Yeni sezonda herhangi bir aksilik, şansızlık ve sakatlık yaşanmamasını temenni eden Korkmaz “ İnşallah hedefimiz olan üçüncü lige çıkarız. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumun tadilatı devam ediyor. Belediye Başkanımız Ali Ertem bozulan çimlerin tamirini yapıyor. Antrenman sahasını bize kullandıran Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’a teşekkür ediyorum. Teknik ekibimizden çok memnunuz. Onlarla beraber inşallah güzel bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Ligi zirvede tamamlamak için hiçbir nedenimiz yok. Teknik Direktörümüz Hüsamettin Balcı çok tecrübelidir. İnşallah çalışmalarda bu şekilde devam edecek” diye konuştu.
                                                 “İYİ ARKADAŞLIK ORTAMI KURDUK”
Çerkezköyspor’un tecrübeli kaptanı kaleci Muzaffer Kurt, yeni sezonun bütün takımı hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Yeni teknik direktörümüz Hüsamettin Balcı’nın takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Ona futbolcular olarak destek olacağız. Takım olarak iyi bir arkadaşlık ortamı kurduk. Yeni sezonun bütün futbolcu kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10