Asıl olan hizmetlerdir

Malkara Belediye Başkanlığı ilçede yaşayan 75 yaş üzeri yaşlılara, engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere iftar yemeği verdi.

Malkara 4.08.2012 05:46:00 0
Asıl olan hizmetlerdir

Çerkezköy Haber- Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya yaşlılara, engellilere ve gazilere düzenlediği iftar yemeğinde Ramazan ayının dostluğun ve kardeşliğin ayı olduğunu belirterek belediyeciliğin sadece çöp toplamak olmadığını, sosyal yanlarının da bulunduğunu ifade etti.

                                                  SİZİNLE BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
Belediye Başkanı Birol Kaya gecede yaptığı konuşmada “Sizlerle bu gece paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Ne mutlu ki Cenab-ı Allah bu mutlu günde bizleri buluşturdu. Bu ay dostluğun, kardeşliğin, birbirlerine sahip çıkma duygusunun daha çok ortaya çıktığı Mübarek bir ay. Allah hepimize sağlıklı, huzurlu, günler versin. Ramazan ayının ilk on günü Rahmet, ikinci on günü Mağfiret, üçüncü on günü de Cehennemden kurtulmadır. Hepimiz kulluk görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz” dedi.
                                                       BELEDİYECİLİK ÇÖP TOPLAMAK DEĞİL
Kaya, belediyeciliğin sadece çöp toplamak demek olmadığını, belediyeciliğin sosyal yanlarının da bulunduğunu ifade ederek “Bu anlamda bu etkinlikler sayesinde insanlar birbirlerini tanıma fırsatı bulur, küslüklerin bitmesine, dargınların barışmasına neden olur. Sizlerin gücüyle bu hizmetleri getirmeye devam ediyoruz. Asıl olan hizmetlerdir. Mühim olan bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır” diye konuştu.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10