Ak Parti’den partililere iftar

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı partilileri ve ailelerini iftarda ağırladı.

Çerkezköy 7.08.2012 01:28:00 0
Ak Parti’den partililere iftar

“AMA BUNU SAĞLAYAMADILAR”

Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Lemar Düğün Salonu’nda önceki gün verilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Programın ev sahipliğini yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, davetlilerle yakından ilgilendi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Demirbağ, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade ederek “Gönül isterdi ki dünya coğrafyasındaki bütün Müslümanların, Suriye ve Filistin’dekiilerin ramazan ayını mutlu, huzurlu, bereketli ve bolluk içerisinde geçirsin. Maalesef bunu bu asırda sağlayamadılar. Bizler Ahmet’in Mehmet’e, Mehmet’in Hüseyin’e kurşun atmadığı bir dünya istiyoruz” diye konuştu.

“SİZLERİN DESTEĞİ İLE ATLATACAĞIZ”
AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan arkadaşların iftar programına katıldığını ifade eden Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı da “AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkede inanılmaz hizmetlerin altına imza atıldı. Ülkede yaşanan bu kaosu da sizlerin desteği ile atlatacağız. İnşallah bu ramazan ayı ve oruç birlik ve beraberliği pekiştirir. Bizler gönül alma ve gönül eri olarak bu misyonu ilelebet devam ettirmek istiyoruz” dedi.
“AZİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIN”
AK Parti’nin kurucuları arasında olduğunu ifade eden Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akyüz “Çerkezköy Teşkilatı AK Parti olduğundan bu yana her zaman örnek teşkilat olmuştur. Belediyecilik anlamında da AK Parti’nin Çerkezköy Belediyesi diğer belediyelere örnek olmuştur. Çerkezköy kısaca her konuda örnek olmaya devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir oluyor. Çerkezköy’den Büyükşehir Belediyesi’nin meşalesinin yandığını söylüyorum. Azimli bir şekilde sizlerin çalışmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
“SİZLERLE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”
İlçe Teşkilatına teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Mübarek Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı olarak biliniyor. Bu ay içersinde birlik ve beraberliği sağlayan AK Parti Teşkilatına teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Sizlerle birlikte sizlerle aynı duyguları paylaşmak onur verir. Ramazan ayında eğer kırgınlık varsa bu ay içinde barışmak şarttır. Yanımızdaki ve etrafımızdaki kardeşleri barıştırmak görevimizdir. Ak Parti’nin temsilcileri olarak örnek oldunuz ve örnek olmaya birlik ve beraberliği bozmadan devam edeceksiniz” dedi. 
KATILIM YOĞUNDU
Düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan İnce ve Habip Bilgin, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Sait Yazı ve Muharrem Akyüz, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek ve Ercan Çorbacı, Eski Milletvekili Adayı Mestan Özcan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Karaağaç Eski Belediye Başkanı İsmet Şimşek, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, İlçe ve Belde meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve aileleri, AK Parti Kapaklı Belde Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ve partililer ile sandık görevlileri ve müşahitler katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10