Samsunlular hemşerileriyle iftarda buluştu

Ramazan ayında hayırsever iş adamları tarafından verilen iftar yemekleri programları değişik bölge ve mekanlarda devam ediyor. İki iş adamı tarafından önceki akşam Kapaklı’da verilen iftar yemeğinde

Çerkezköy 8.08.2012 00:47:00 0
Samsunlular hemşerileriyle iftarda buluştu

Çerkezköy Haber - Kapaklı’da önceki akşam verilen iftar yemeğinde Samsunlular bir araya geldi. Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’nın da katıldığı iftar yemeği bölgenin hayırsever iş adamları Hekimoğlu İnşaat firması sahibi Selami Hekimoğlu ve Aktif Yapı Doğalgaz Şirketi sahibi Bülent Tazeoğlu tarafından verildi.

Kapaklı Aile Park ve Çay Bahçesi alanında gerçekleşen iftar yemeğine bölgenin sakinlerinden yaklaşık 200 kişi katıldı. Bölge iş adamları, siyasetçileri ve vatandaşların iştirak ettiği iftar yemeğindeki buluşmada davetliler kısa süreli de olsa sohbet etme imkanı da buldular.
KATILIM YOĞUNDU
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan ve bir süre önce partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçen Mustafa Çetin, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Hicabi Süzen, Kapaklı Tokatlılar Dernek Başkanı Fahrettin Bay, Aysal İnşaat sahibi İlyas Aysal gibi bölgenin tanınan isimlerinin yanı sıra emniyet mensuplarının da katıldığı iftar yemeğinde davetlilere etli pilav, kuru fasulye ve çorba gibi yöresel yemekler verildi. İftar sofrasını kuran iş adamları Selami Hekimoğlu ve Bülent Tazeoğlu, başta Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı olmak davetlerine icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti.
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10