Semt evine görkemli temel atma

Tekirdağ Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesinde yapılacak olan Semt Evinin temeli törenle atıldı.

Tekirdağ 8.08.2012 21:03:00 0
Semt evine görkemli temel atma

Çerkezköy Haber -

13 DERSLİK BULUNACAK
Semt Evi'nin temel atma törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve mahalle halkı katıldı. Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Milletvekili Emre Köprülü ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık tarafından temeli atılan ve çok kısa bir süre içinde tamamlanması beklenen, 2 bin 277 metre kare alana yapılacak olan semt evinde 13 derslik, sosyal yardım ofisi, Aşevi, Sergi Salonu ve çok amaçlı salon bulunacak.
SOSYAL PROJE ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Tekirdağ'da sosyal belediyecilik anlayışını yaygınlaştırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Adem Dalgıç, belediyenin yaptığı sosyal proje çalışmalarını anlattı. Dalgıç, Trakya topraklarında en büyük nüfusa sahip olan Tekirdağ'da ihtiyaç duyulan konuların belediyece tespit edilerek çözüme yönelik tesislerin yapılmasının sosyal belediyecilik açısından önemli olduğuna dikkat çekti.
ÇAĞDAŞ KENTLERE YAKIŞAN HİZMET
Başkan Dalgıç, "Belediye olarak şehrimizin her tarafında tüm sosyal grupların ihtiyacını karşılamaya yönelik hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Şehrimize gençlik merkezi ve konservatuar, bilgi evi, park, yeni hizmet binaları ve yeni mezarlık kazandırdık. Tek kart projesi ve akıllı kent sistemini getirdik. Muhtarlarımıza ve derneklerimize yeni binalar kazandırdık. Okullarımıza, resmi dairelerimize sağlık kuruluşlarımıza ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda yardımlar yaptık. Engellilere uygun hale getirilmiş kamu binaları, şehrin tümüne yayılan altyapı ve üstyapı yatırımları ile Tekirdağ'ı kalkındırdık. Bedesten çevresi ve onlarca kamulaştırma çalışması gibi birçok yatırımı yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ Belediyesi'ni büyükşehir belediyesi olma yolunda gelişmelere açık, çağdaş kentlere yakışan hizmetleri içinde barındıran, şehrin girişinde en ücra noktasına kadar belediyecilik hizmetlerinin eksiksiz verildiği bir belediye yapma azmimiz bulunmaktadır." dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de Tekirdağ'da yapılan projeler ve verdiği sözleri tuttuğu için Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a teşekkür etti.
Haber / Cihangir ARIK
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10