Kırklarelispor kamp yolcusu

Bu sezon TFF Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kırklarelispor takımı 10 Ağustos Cuma günü kampa girecek.

9.08.2012 20:33:00 0
Kırklarelispor kamp yolcusu

Bugün Kırklareli'nden yola çıkacak olan Kırklarelispor kafilesi, Kocaeli Kartepe tesislerinde kamp programını gerçekleştirecek. Yaklaşık 2 haftalık bir süreci burada geçirecek olan yeşil beyazlı ekipte, takıma yeni katılan oyuncuların son durumuna da burada karar verilecek.

“KAFASINDAKİ İLK ON BİRİ OLUŞTURACAK”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ise şu açıklamayı yaptı. "Beşiktaş A.Ş. maçından 10 gün önce Kırklareli Atatürk Stadyumunda yeni transferlerimiz ile başladığımız idmanlarımıza Cuma gününe kadar devam edeceğiz. Cuma günü Kocaeli Kartepe'ye doğru yola çıkacağız. Burada Teknik Direktörümüz Bilgin Erdem gözetiminde yaklaşık iki hafta sürecek bir kamp programımız gerçekleşecek. Burada takımımıza yeni katılan oyuncularımız daha iyi denenerek, çalışmalar yapılacak. Bu doğrultuda teknik direktörümüz Bilgin Erdem'in kafasındaki ilk on bir oluşacak. Bu sezon güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum. İyi transferler yaptık. Gerçekten takımımıza faydalı olacak oyuncular ile anlaştığımızı düşünüyorum. 9 Eylül tarihinde ilk karşılaşmamızı kendi evimizde Denizli Belediyespor ile oynayacağız. İlk karşılaşmanın kendi sahamızda olması bizler için sevindirici. Bu karşılaşmadan galip ayrılırsak bizim için büyük avantaj olacaktır. Zor bir sezon bizi bekliyor. Bizlerde bu doğrultuda en iyi ve disiplinli şekilde çalışarak takımımızı iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10