Başkandan sürpriz ziyaret

Tekirdağspor’un antrenmanına sürpriz bir ziyaret yaparak çalışmalar hakkında bilgi alan Kulüp Başkanı Gürsel Erbap, 2012-2013 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan temsilcimiz Çe

12.08.2012 18:14:00 0
Başkandan sürpriz ziyaret

Çerkezköy Haber- Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap U17 ve U19 altyapı takımlarının 13 Kasım Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmana sürpriz bir ziyarette bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Yeni sezona tüm hızıyla hazırlanan Tekirdağspor altyapı takım antrenmanını izlemek için 13 Kasım Stadyumu'na gelen Erbap, teknik heyetten altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Altyapıya özel önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Erbap, bu sezon altyapıdan A takıma geçecek olan futbolcular hakkında da teknik heyetten bilgi aldı. Antrenman sonrasında futbolcularla tek tek ilgilenen Erbap, yeni sezon için tüm futbolculara başarı dileklerinde bulundu.
YÜREKTEN İNANIYORUM

2012 – 2013 Futbol sezonunda oynanacak olan Ziraat Türkiye kupasında mücadele edecek olan Çerkezköyspor’a da başarılar dileyen Erbap, “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim kurulunda alınan karar gereğince bu yıl ilk kez Profesyonel takımı olmayan illerden birer takımın Ziraat Türkiye Kupasına alınması kararlaştırılmıştır. Bu karar doğrultusunda çıkarılan statü gereğince 2011 – 2012 Futbol sezonunda BAL da mücadele edip puan olarak üstte tamamlayan takım, takip eden sezonda Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına katılır denilmektedir. Geçen sezon ilimiz takımlarının yer aldığı BAL 12. Grup müsabakalarında Çerkezköyspor ligi diğer takım Çorlu Gençlerbirliği’nin üzerinde tamamlayarak Kupaya katılma hakkını kazanmıştır. Çerkezköyspor takımını kutluyor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Tekirdağ ilini en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10