“Terörle mücadelemiz devam edecek”

AK Partililer ve Çerkezköylü esnaflar önceki akşam Golden Palas Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 14.08.2012 01:40:00 0
“Terörle mücadelemiz devam edecek”

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

Çerkezköy Haber - Golden Palas Otel’de düzenlenen yemeğe AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Belediye Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi Yılmaz ve Mustafa Asbaş, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Müslümoğulları İnşaat sahipleri Sümmani Çelik ve Yasin Çelik ile partililer ve esnaflar katıldı.

TERÖR BELASINDAN KURTULMAYI DİLİYORUZ
Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin eşliğinde edilen duanın ardından programın açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ yaptı. Ramazan ayında siyaset konuşmak istemediğini belirten Demirbağ “2002 Türkiyesi ile günümüz Türkiyesini kıyaslayabiliyorsunuz” dedi. Demirbağ, terör belasından kurtulmayı, acı haberlerin bir daha gelmemesini dileyerek tüm Müslümalar’ın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamasını temenni etti.
TEK KALEMDE EN BÜYÜK ASFALT İŞİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bu iftar yemeğinin Çerkezköy’deki birlik, beraberlik ve dayanışmaya katkı sağlamasını temenni ederek “Bayram sonunda da bayram tadında bir Çerkezköy’de yaşamayı arzu ediyoruz” dedi. Belediye olarak yaptığı icraatlardan da bahseden Ertem “Birkaç yıl önceki söylemlerimizde asfalt çalışması için altyapının tamamlanmasını beklediğimizi söylemiştik. Çerkezköy’de 15-20 gündür asfaltlama çalışması başladı. Çerkezköy Belediyesi tarihinde tek kalemde en yüksek asfalt işini yapıyoruz” dedi.
SİYASİ İSTİKRAR EKONOMİK İSTİKRARI GETİRDİ
Üç caddede asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve dördüncü caddede çalışmaların başladığını belirten Başkan Ertem “Altyapısı tamamlanmış, vatandaşların daha rahat yaşadığı bir Çerkezköy’de yaşamanın gururunu yaşayacağız” diye konuştu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de AK Parti olarak 10 yıldır halkın ihtiyaçlarını karşılamak için genel ve yerel seçimlerde ellerinden geleni yaptıklarını belirterek “Siyasi istikrar beraberinde ekonomik istikrarı getirdi” dedi.
TERÖRLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Ülke için canını feda eden şehitlere de Allah’tan rahmet dileyen Yemişçi “Hepimizin yüreği yanıyor. AK Parti olarak terörle mücadelemiz istikrar ve kararlılıkla devam edecek Bunun için birlik olmamız lazım. Ayrı ayrı muhalefet yapmaya gerek yok” dedi.
 
 
 
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10