Özgün Çerkezköy’ü salladı

Çerkezköyspor Kulübü yararına düzenlenen konserde Pop Star sanatçısı Özgün sahne aldı. Konser için anfi tiyatroyu hınca hınç dolduran kalabalık, sanatçının seslendirdiği şarkılar eş

Çerkezköy 14.08.2012 01:55:00 0
Özgün Çerkezköy’ü salladı

Çerkezköyspor Kulübü, önceki gün Beşiktaş A2 takımı ile  karşılaşarak sezonu açarken, karşılaşmadan sonra kulüp tarafından Kızılpınar’daki Trakyum Et Lokantası’nda iftar yemeği verildi.

İFTAR DÜZENLENDİ
Düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Sanatçı Özgün, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköyspor yöneticileri, Beşiktaş A2 Takımı ve Çerkezköyspor teknik heyeti ve futbolcuları katıldı.
 
 
 
PROGRAM ANFİ’DE DEVAM ETTİ
Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet iftar yemeğinin ardından İstanbul’a geri dönerken, Çerkezköysporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler Anfi Tiyatro’da kulüp yararına düzenlenen geceye katıldı. Saat 21.30’da başlayan programda açılış konuşması gerçekleştiren Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköyspor’un 56 yıllık bir takım olduğunu ifade ederek “Çerkezköyspor yönetimi olarak iki yıldır bu bayrağı başarılı bir şekilde taşıyoruz. Yönetim olarak amacımız Çerkezköyspor’u güzel yerlere ulaştırarak geriye temiz bir isim bırakmaktır” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköyspor’a halkın büyük destek vermesi gerektiğini söyleyen Çetinkaya “Aynı zamanda siz geleceğin büyükleri olarak Çerkezköyspor’u koruyun ve destekleyin. Bu gece burayı doldurduğunuz gibi sezon başlayınca Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda da takımımızı destekleyin. Çerkezköyspor tarihinde ilk kez bu yıl Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. Elemelerde Çerkezköyspor’un adını daha yukarılara çıkaracağız” dedi. Başkan Ahmet Korkmaz’ın geçtiğimiz günlerde üzücü bir kaza geçirdiğini belirten Çetinkaya “Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletirken, kazada hayatını kaybeden arkadaşımıza da rahmet diliyorum” dedi. Gecede kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin de geceyi düzenleyen Çerkezköyspor Kulübünü tebrik ederek, Çerkezköyspor’a Bölgesel Amatör Lig’de başarılar diledi.

YENİ ALBÜMÜNDEN ŞARKILAR SESLENDİRDİ

Çerkezköyspor futbolcularının ve yeni transferlerin tek tek sahneye çağırılıp tanıtılması ile devam eden programda saat 22.00’da pop sanatçısı Özgün’ün sahneye çıkması ile birlikte eğlence ve coşku zirveye çıktı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Özgün yeni sezonda Çerkezköyspor’a başarılar diledi. “Mühür” şarkısı ile konserine başlayan Özgün yeni albümünden “ Şike, Siyah Beyaz, Dur Gitme, Konu Senden Açılınca, İnsaf, Aşk Bizi Lanetledi, Aşk Çiçeği, Acıyı Çeken Anlar” şarkılarını da seslendirdi.
UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
2005 yılında çıkardığı albümünün de çıkış şarkısı olan “Elveda” şarkısı ile konserine devam eden Özgün “Şeytan, Zilli, ve Eyvah” şarkılarını sevenleri ile birlikte söyledi. Mirkelam, Kenan Doğulu, Tarkan ve Duman Grubu’nun şarkılarını da seslendiren Özgün, Anfi’yi dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Özgün’ün şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden hayranları zaman zaman sahne önünde fotoğraf çektirme yarışına girdi.
HAYRANLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Dinleyiciler, Özgün’ün seslendirdiği şarkılar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı. Gördüğü ilgi ve coşkulu kalabalık karşısında memnuniyet duyduğunu söyleyen Özgün “İnşallah Çerkezköy'e tekrar geliriz” dedi. Sahne performansı ile de Çerkezköylü hayranlarını adeta coşturan Özgün, konserde son olarak Sezen Aksu’nun “Güzeller İçinden” şarkısını seslendirdi. Konserin ardından Özgün, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ, Pınar KORKMAZ, Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10