Malkaraspor’da sessizlik sürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde kötü bir sezon geçirip, averajla 1. Amatör Ligi'ne düşen ve bu sezon 1. Amatör Ligi'nde mücadele verecek olan Malkaraspor’da büyük bir sessizlik hakim.

Malkara 14.08.2012 22:08:00 0
Malkaraspor’da sessizlik sürüyor

Tarihinin en kötü 2. sezonunu yaşayan Malkaraspor, 2009-2010 sezonunda da 1. Amatör Ligi'nde yer almıştı. Buna rağmen, 30.07.2009 tarihinde transferlerini tamamlamış, kadro belirlenmiş ve kamp dönemine başlanmıştı. Bu sezon ise Ağustos ayına gelmemize rağmen ne takımın kadrosu belirli ne de kulübün diğer durumları belli. Kulüp, transfer döneminde sessiz bir bekleyiş içerisinde. Birçok takım kadrolarını büyük ölçüde kurup, hazırlıklarına başlarken Yeşil - Siyahlılar bu konuda hiçbir şey yapmadı. Geçen sezonki kadrodan birçok oyuncuyu kaybeden ve yeni bir transfer yapmayan Malkaraspor’da nasıl bir kadro kurulacağı ya da lige devam edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor.

MERAKLA BEKLENİYOR
İlçe sakinleri ise “Geçtiğimiz sezonki gibi ilgisiz olunacaksa ve para yok denilecekse varsın takım kurulmasın. İçler acısı hale düşmeyelim… Boşu boşuna kendimizi üzmeyelim düşüncesi içerisinde!” Bu düşünceyle Malkara halkının şimdiden takımlarından ümitlerini yitirdikleri açıkça fark ediliyor! Geçtiğimiz sezondan ders alınacağı konuşulurken, halen bir transfer yapılmaması, transferin yanı sıra kadrodaki oyuncularla ilgilenilmemesi ve bu oyuncuların da yavaş yavaş başka kulüplere gitme aşamasında olmaları kafaları biraz daha karıştırıyor. Tekirdağ'ın köklü takımları arasında yer alan ve bir zamanlar 3. Ligin güçlü takımlarından olan Malkaraspor'un transfer haberlerini ya da kulüpte yaşanılacak olan olumlu hareketleri herkes merakla bekliyor.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10