Çerkezköyspor altyapı sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Sezon hazırlıklarına başlayan Çerkezköyspor’un alt yapı takımları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2012-2013 sezonunda alt yapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Çerkezköyspor a

14.08.2012 22:09:00 0
Çerkezköyspor altyapı sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Yeşil-Beyazlı takımın 2012-2013 sezonunda Tekirdağ amatör ligleri yaş kategorilerinde mücadele edecek olan futbolcular sıcak havaya rağmen pes etmeden çalışıyorlar.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Yeni sezona altyapı anlamında da oldukça iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Çerkezköyspor Altyapı Sorumlusu Vedat Çolak “Öz kaynaklarımız yeni sezon hazırlıklarına başladılar. U-15, ve U-17 takımlarımız hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyorlar. U-15 takımı ile 30 Temmuz’da hazırlıklarımıza başladık. Toplam 43 kişi ile başladığımız yeni sezon hazırlıklarımızda kadromuzu 25’e düşürdük. Haftanın beş günü U-15 ve U-17 takımımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
“İNŞALLAH KARŞILIĞINI ALIRIZ”
Oyuncuların gösterdiği performanstan memnun kaldığını ifade eden Çolak “ Oyuncularımız sıcak havaya rağmen Çerkezköyspor formasının ağırlığını taşımak için çok çalışmaları gerektiğinin farkındalar. Antrenmanlar her geçen gün biraz daha ağırlaşacak. Bu ilk çalışma dönemimizde depoladığımız güce sezon boyunca ihtiyacımız olacak. Hedeflerimizi Büyüttük ve çok çalışıyoruz. Karşılığını da alacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız çok kısa süre içerisinde kaynaştılar. Bu sezon altyapıya çok daha fazla önem veriyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz neredeyse her antrenmanda takımlarımızı izliyor. Buda yönetim kurulumuzun altyapı düzenimize verdiği önemi gösteriyor” dedi.
“ALT YAPI TEMELLERİ ATILIYOR”
15 günlük çalışma sonunda altyapı sporcularının gösterdiği gayret ve çalışma hırsının teknik heyeti mutlu ettiğinin altını çizen Çolak “ Çerkezköyspor’un altyapı temelleri atılmıştır ve bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güçlü yönetimimizle 2-3 yıl içinde çok yetenekli sporcular yetiştirerek A takım bünyesine katmış olacağız. Ayrıca U-15 takımımızı da teknik, taktik, koordinasyon, oyunsal beceri formatında hazırlıyoruz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10