Biletler tükenmeden alın

Tatilciler günler öncesinden bilet arayışına başlayınca, bayrama kısa bir süre kala otobüslerde ve uçaklarda biletler tükenme noktasına geldi. Bu çerçevede uçak ve otobüs firmalarını ek sefer, yolcu

Çerkezköy 14.08.2012 22:12:00 0
Biletler tükenmeden alın

Çerkezköy Haber - Yaklaşan Ramazan Bayramı’nı sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar, bayram yoğunluğunda mağdur olmamak için şimdiden tatil programlarını yaparak biletlerini almaya başladı.

BU HAFTA YOĞUNLUK ARTIYOR
Ramazan Bayramı’nın okulların açılmasının hemen öncesine ve yaz mevsimine denk gelmesinin, bayramda tatil yapma seçeneğini cazip hale getirdiğini dile getiren Çorbacıoğulları Seyahat Acentesi Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, “Bayramda Çanakkale’ye, Safranbolu’ya, Bursa’ya ve Körfez’e turlar düzenleyeceğiz. Edirne’ye yapılan gezilerimiz ise devam edecek. Safranbolu ve Körfez gezilerimiz 2 gün 1 gece olacakken diğer tüm gezilerimiz gün içerisinde yapılacak. Turlar için talepler alınmaya başlandı” dedi.
 
ÇERKEZKÖY UÇMAYI ÖĞRENDİ
Bayram için kampanyalı biletlerin tükendiğini ifade eden Çorbacı, “Çerkezköy artık uçmayı öğrendi. Uçak biletleri otobüs biletleriyle denk duruma gelince vatandaşlarımızın birçoğu tercihlerini uçaktan yana kullanıyor. Fakat bayram dolayısıyla bilet fiyatlarında bir artış oldu” dedi.
 
DEVLETİN TARİFESİ YÜKSEK
Kale Seyahat çalışanı İlker Dil de bayram dolayısıyla bu yıl otobüs biletlerinde herhangi bir artışın olmadığını söyleyerek “Bayram için bilet satışlarımız başladı. Özellikle Karadeniz Bölgesi’ne yoğun talep var. Bayramda Ordu, Samsun, Giresun ve Ankara için ek seferler düzenleyeceğiz. Bayram dolayısıyla yapmış olduğumuz herhangi bir zam yok. Aksine Ulaştırma Bakanlığı’nın belirlediği fiyat tarifesinden daha düşük ücretlerle satışlar yapıyoruz. Merkezde belirlenen ücretlere göre İzmir biletleri 65 TL iken biz 60 TL’ye, Ankara biletleri 47 TL iken biz 45 TL’ye satıyoruz” bilgisini verdi.
 
MÜŞTERİLERİMİZİN KONFORU İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Bayramda yolcuların gitmek istedikleri yere daha hızlı gidebilmeleri için tüm araçlarının ekspres olduğunu belirten Dil, “Tüm araçlarımızda internet, televizyon ve açık büfe ikram var. Bu bayramda kimileri tatile gidiyor, kimileri bayramlaşmak için yakınlarının yanına seyahat ediyor. Yolculuk esnasında müşterilerimizin konforu için çalışıyoruz. Bilet satışları önümüzdeki günlerde daha da yoğunlaşacak” diye konuştu.
 
 
Haber / Pınar KORKMAZ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10