Çiftçiler festivalde yarışacak

Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 22.’si düzenlenecek olan Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı etkinlikleri içerisinde Çiftçiler Yarışıyor programı Hayrabo

Hayrabolu 15.08.2012 20:30:00 0
Çiftçiler festivalde yarışacak

SONA GELİNDİ

Çerkezköy Haber - Festival hazırlıklarında sona gelindiğini belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, “Amacımız her geçen daha kaliteli içerisi dopdolu bir festival programı hazırlamak. Bu yıl da yaptığımız hazırlıklarımızın sonuna geldik. Öncelikle çiftçilerimize yönelik yapılacak bir etkinlikle yöremizin çiftçileri birbirleriyle yarışacak. Bununla ilgili olarak TRT Anadolu Kanalında yayınlanan “Çiftçiler Yarışıyor-Harman Yeri” programı festivalimiz bünyesinde yayınlanacak” dedi.
 
CANLI OLARAK YAYINLANACAK
Belediye Başkanı İrtem, yarışmaya katılacak çiftçi ailelerine süt sağım makinesinden- pulluğa, hayvan yeminden traktöre kadar pek çok ürünün hediye edileceği yarışma programının seçmelerinin 23 Ağustos Perşembe günü Belediye Kültürpark festival alanında yapılacağını belirterek, çiftçileri yarışmaya katılmaya davet etti. İrtem, programın 26 Ağustos Pazar günü canlı olarak sabah saat 11.00’da TRT Anadolu kanalında yayınlanacağını söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10