Bayram şekerleri tezgâhları süslüyor

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar geleneksel ikramlardan olan, şeker, çikolata, lokum, tatlı ve cezeryelere yoğun ilgi gösteriyor.

Çerkezköy 16.08.2012 21:36:00 0
Bayram şekerleri tezgâhları süslüyor

Çerkezköy Haber - Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala çarşıda hareketlilik arttı. Hareketlenen giyim sektörünün yanı sıra şekerciler de satışlarını sürdürüyor.

TEZGAHTA YERİNİ ALDI
Ramazan Bayramı’na 2 gün kala bayramın vazgeçilmez ikramı şeker ve çikolata satışları devam ederken, fiyatların geçen bayram ile hemen hemen aynı olması vatandaşları memnun ediyor. Çerkezköy Halk Pazarı rengarenk şekerlerle dolarken, arefe günü büyük bir yoğunluğun yaşanacağını ifade eden bazı esnaflar da bayramın çarşıya ayrı bir renk kattığını belirtti.
 
ŞEKER 5 TL’DEN BAŞLIYOR
Kilogramı 5 TL`den başlayan fiyatlarla bayram şekerinin satışının devam ettiğini belirten esnaflar “Şekerlerin kilosu 5 TL`den başlıyor. Bayram şekeri ve bayram çikolatasını paketli ve dökme şekilde kiloyla satışa sunuyoruz. Bayrama sayılı günler kala vatandaşların gösterdiği ilgi bizleri memnun ediyor” dedi.
 
 
KALİTELİ ÇİKOLATA 30 TL
Bu arada, her bayram olduğu gibi bu bayramda da ikramların gözdesini çikolata oluşturuyor. Çikolatanın kilo fiyatı kalitesine göre değişiyor. 8 TL'den aşağı çikolata bulunmazken, lüks pastanelerde çikolata fiyatları 30 TL'den başlıyor. Bayram için özel olarak üretilen, paketlenmiş ve üzeri süslenmiş çikolatalar 40 ile 70 TL arasında satılıyor.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10