Terör gerçek yüzünü yine gösterdi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ramazan bayramının ilk günü Batı Trakya ziyareti dönüşünde Tekirdağ’ı ziyaret etti. Arife günü Şırnak'ta 1 polisin yaralandığı terör saldır?

Tekirdağ 21.08.2012 20:39:00 0
Terör gerçek yüzünü yine gösterdi

Çerkezköy Haber - Batı Trakya'da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ramazan bayramının ilk günü Edirne'nin İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı. Tekirdağ'da mola veren Bozdağ, burada Özcanlar Köfte'de Tekirdağ Köftesi yedi. Bozdağ'ı burada Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur karşıladı. Köfte yiyip, yayık ayranı içen Bozdağ, daha sonra ise Tekirdağ'a özgü Hayrabolu tatlısından yedi.

"TERÖR ŞİDDETTİR"
Yemeğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozdağ arife günü Şırnak kent merkezinde pkk'lı teröristlerin, Şehit Mehmet İşlek Polis Merkezi ve Çevik Kuvvet binasına aynı anda uzun namlulu silahlar ve roketatarla ateş açtığını ve bir polis memurunu yaraladığını hatırlatarak “Her zaman söylediğimiz gibi terör milletin hayrına olan bir işi yapmaz. Terör şiddet yapıyor. Terör terördür. Bayramda da terör yine gerçek yüzünü ortaya koydu. Kınıyoruz, lanetliyoruz” dedi. Açıklamalarının ardından Bozdağ, karayoluyla İstanbul Atatürk Havaalanı'na hareket etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10