AK Parti’den siyasi partilere bayram ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü bazı siyasi partileri ziyaret etti.

Çerkezköy 21.08.2012 20:40:00 0
AK Parti’den siyasi partilere bayram ziyareti

İLK ZİYARET CHP’YE

Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Gökhan İnce, Habip Bilgin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Belediye Meclis Üyeleri Mikail Ünlü, Behçet Güven, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Zait Turhal ve partililerden oluşan heyet ilk olarak saat 11.00’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Partili heyet, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve partililer tarafından karşılandı.

ORTAK NOKTAMIZ BİR
CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez ziyarette yaptığı konuşmada ziyaret dolayısıyla AK Partili heyete teşekkür etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Dönmez “Ramazan bayramı herkese hayırlar getirsin. Bayramlar küskünlerin barıştığı, insanların kaynaştığı güzel günler. Bu günde sizlerle birlikte olmak büyük keyif. Anlaşamadığımız konular olsa da ortak noktamız bir. Çerkezköy’de yaşıyoruz, sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Siyaseti birbirimizi kırmadan yapmaya çalışıyoruz” dedi.,
 
 

KARDEŞLİĞİMİZİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERMELİYİZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da bir süre önce kalbinden rahatsızlık geçiren ve ameliyat olan Metin Dönmez’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Bayramların sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşliğin doruk noktalara ulaştığı günler olduğunu söyleyen Demirbağ “Biz Ramazan ayı boyunca siyaseti bir kenara bıraktık. Yöntemlerimiz farklı olsa da hepimiz ülke menfaatleri için yola çıktık. Zaman zaman hatalarımız da olmuş olabilir. Ama hedefimiz belli. Bayramlarda kardeşliğimizi tüm dünyaya göstermemiz gerekiyor. Tüm İslam alemi ve tüm insanlık için acıların yaşanmadığı, insanların zulüm görmediği bir dünya istiyoruz” dedi.

TERÖR BAŞIMIZIN BELASI
Terörün ülkenin en önemli sorunlarından biri olduğunu söyleyen Demirbağ “Terör başımızın belası. Bunu, aramıza fitne sokmak için her yerde denediler. İnşallah bunların da üstesinden geleceğiz” diye konuştu. Ziyarette seçimlerin öne alınması konusu da konuşuldu. Seçimlerin öne alınması taraftarı olduğunu söyleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez “Doğu ve Güneydoğu’da kış şartlarında seçim yapmak zor. Vatandaşlar demokrasinin gereğini yerine getiremeyecek. O nedenle seçimlerin öne alınmasının doğru olacağını düşünüyorum” dedi.
 

SAADET PARTİSİ’Nİ DE ZİYARET ETTİLER

Alaettin Demirbağ ve beraberindeki heyet saat 11.30’da da Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Partililer burada Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve partililer tarafından karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Ziyaretten dolayı AK Partililere teşekkür eden Mehmet Kalyon da “HAS Partili arkadaşlarımız bizden ayrılarak sizlere yaklaştılar. Hayırlı olsun” dedi. Kalyon “Tüm siyasi partilerin bayramda birbirini ziyaret etmesinin kardeşliğin pekişmesi için çok önemli olduğunu söyledi. Diğer bölgelere göre Çerkezköy’de kardeşliğin daha çok pekiştiğini ifade eden Kalyon “İnşallah Doğu’da da böyle pekişme olur. Kurtarılmış bölgeler için ittifak yapılması gerekiyor” dedi.

SON ZİYARET HAS PARTİ’YE
AK Partili heyet son olarak HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ercan Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Demirbağ ve beraberindekiler, HAS Partililer ile tek tek bayramlaştı. HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Erdoğan ziyarette yaptığı konuşmada, bayram dolayısıyla kendilerini ziyaret eden ilk partinin AK Parti olduğunu söyledi
 
 
İLK VE SON BAYRAMIMIZ OLACAK
HAS Parti’nin kısa bir süre önce kurulduğunu anımsatan Erdoğan “Bu Ramazan bayramı bizim ilk ve son bayramımız olacak. Bayramdan sonra HAS Parti ile AK Parti arasında bir bütünleşme olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun” dedi. Ülke menfaati için, ülkenin hayrına olan her şeyde var olacaklarını ifade eden Erdoğan “Siyaset zor iş. Ama bizler bu ülkenin derdini dert edindik ve o nedenle bu yola çıktık. Siz de Allah rızası için, bu ülkenin daha iyi yönetilmesi için mücadele ediyorsunuz” diye konuştu.
 
BİRLEŞMEDE HAYIR VAR
HAS Parti’nin AK Parti ile birleşme durumunun gündemde olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Demirbağ da “Birlikten güç doğar. HAS Parti bünyesinde, bir şeyler yapabilecek olanların vasıflarını ortaya koyabilmeleri için, bilgi ve becerinin memlekete getireceği faydaları heba etmemek için birleşmede hayır var. Biz ülke menfaatleri için yol çıktık. Birleşmenin hayırlı olacağına inanıyoruz” dedi. Demirbağ, bundan sonra şehit haberlerinin alınmadığı, barış ve kardeşliğin olduğu bayramların yaşanmasını temenni etti.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10