Türkiye’nin gücü birilerini rahatsız ediyor

Ak Partililer, bayramın ikinci günü bir araya geldi. Saat 13.30’da düzenlenen bayramlaşma programına katılım yoğun oldu.

Çerkezköy 21.08.2012 20:41:00 0
Türkiye’nin gücü birilerini rahatsız ediyor

YENİ YER KİRALANDI

Çerkezköy Haber - İlçe Teşkilatında düzenlenen programda konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ramazan ayında yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Mevcut teşkilatın yan binasında yeni bir yer kiraladıklarını belirten Demirbağ “Burası yüz metrekare. Bizlere küçük geliyordu. Yeni kiraladığımız yer ise 350 metrekare. İnşallah bir sonraki bayramımızı orada kutlayacağız” dedi.

ACI HABERLER BİZİ ÜZÜYOR
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de “Az önce Hakkari Çukurca’dan 2 şehit haberimiz geldi. Üzüldük. Şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde geçirmek istediğimiz bayram günlerinde aldığımız bu acı haberler bizleri üzüyor” dedi.
AK Parti İlçe Eski Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı da kardeşliğin, paylaşmanın doruğa ulaştığı bir Ramazan ayı yaşadıklarını belirterek “Partililerimiz fakirlerin sofralarına ortak oldu. Yoksulluğun ne olduğunu gördük, paylaşmayı yaşadık. İnşallah terör geride kalır, zulüm gören sıkıntı çeken insanların da sıkıntısı sona erer. Suriye’deki, Arakan’daki Müslüman kardeşlerimiz baskılar ve zulümler altında bayram yapmaya çalışıyor” dedi.
 
 

TÜRKİYE’YE ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR

Tüm insanlık için insan onuruna yaraşır bir yaşam standardının tesis edilmesini temenni eden Yazı, bunda Türkiye’ye önemli görev düştüğünü belirterek “Türkiye geçmişte nasıl adaleti göstermişse tekrar gösterecek” diye konuştu. Yazı, terörden uzak, gözyaşlarının akmadığı bayramlar yaşanmasını temenni etti. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce de Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.

GÜCÜMÜZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR
Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ise Ramazan’da Türkiye’de ve Tekirdağ’da birlik ve beraberliği had safhada yaşadıklarını belirterek “Gelecekte yaşatabilmeleri için çocuklarımızın bu birlik ve beraberliği yaşamaları çok önemli” dedi. Tüm Çerkezköylülerin Ramazan Bayramını kutlayan Yemişçi “Bizler seçim çalışması yaparken ‘biz size efendi değil hizmetkar olmak istiyoruz’ dedik. Her seçimden alnımızın akıyla çıktık. Son yapılan anketlere göre partimizin oyu giderek artıyor. Demek ki biz hizmetkarlık görevimizi layıkıyla yapıyoruz. IMF’den borç alan Türkiye artık IMF’nin oluşturduğu fona katkıda bulunabilen bir Türkiye haline geldi. Ekonomik istikrar, siyasi istikrar ve güç nedeniyle Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Ekonomi, siyasi ve uluslararası arenada elde ettiğimiz güç ortada. Ama bu güç birilerini rahatsız ediyor” dedi.
 

TERÖRLE MÜCADELEDE GERİ ADIM ATILMAYACAK

Bayramda dahi kanlı yüzünü göstermekten çekinmeyen pkk terör örgütü ile mücadelenin devam ettiğini ifade eden Yemişçi “30 yıldır devam eden mücadele son haddine geldi. Hain terör örgütü ile mücadelede asla geri adım atılmayacak ve sonuna kadar gidilecek” ifadesini kullandı. Ekim ayına kadar Tekirdağ’daki çalışmalarının devam edeceğini belirten Milletvekili Özlem Yemişçi “Halkla esnafla birebir temaslarda bulunuyoruz. Onların dilek ve taleplerini alıyoruz. 10 yılda çok yol kat edildi. Ama bunlar yetmiyor. Vatandaşlarla yapılan istişareler, bundan sonra yapacaklarımızın yol ışığı olacak” diye konuştu.

 

SİVİL ANAYASAYA GEÇMEMİZ LAZIM
Parlamento açıldıktan sonra “Büyükşehir ile sivil anayasa” konularının görüşüleceğini ifade eden Yemişçi “Bizim darbelerle yapılmış anayasadan sivil anayasaya geçiş yapmamız lazım” dedi.
 
KATILIM YOĞUNDU
İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, Veliköy Belediye Eski Başkanı ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Behçet Güven, Mikail Ünlü, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Doğaç, Veliköy Belediye Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban ve partililer katıldı.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10