92-3 tertipler asker ocağına uğurlanıyor

Terör olaylarının arttığı ve her gün şehit haberlerinin geldiği bu günlerde Çerkezköylü 92 – 3 tertip Mehmetçikler, anne babaları ve sevenlerinin dualarıyla.

Çerkezköy 23.08.2012 22:13:00 0
92-3 tertipler asker ocağına uğurlanıyor

Çerkezköy Haber -  “En büyük asker bizim asker”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlarıyla asker ocağına uğurlanıyor. Çerkezköy’de baba ocağından asker ocağına uğurlanacak olan 92-3 tertip 8 Mehmetçik için asker gecesi düzenlendi.

ASKER GECESİ DÜZENLENDİ
Önceki akşam saat 19.00’da asker konvoyu ile başlayan etkinlikte vatandaşlar da konvoy ile Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Güveniş Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı üzerinden geçen asker adaylarını selamladı. Konvoyun ardından asker adayları için Dekor Düğün Salonu’nda gece düzenlendi. Muhammet Karslı, Şahin Karakoç, Emrah Yekeler, Mesut Yekeler, Yavuz Atbaşı, Emre Namaz, Muhammet Güzel ve Zafer Akın tek tek isimleri ve gidecekleri birlikler okunarak piste çağırıldı.
 
“EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER”
Bayrağı öpen Mehmetçik adayları aileleri ve katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mehmetçik adayları için pasta kesildi. Duygulu anların da yaşandığı gecede dualar ve “En büyük asker bizim asker” sloganları yükseldi. Çerkezköylü Mehmetçik adayları bugün birliklerine gitmeye başlayacak. Muhammet Karslı Isparta Dağ Komando Birliği’nde, Şahin Karakoç Burdur Merkezdeki 58. Piyade Alayı Komutanlığı’nda, Emrah Yekeler Burdur Merkezdeki 58. Piyade Alayı Komutanlığı’nda, Mesut Yekeler Kayseri Hava İndirme Birliği’nde, Yavuz Atbaşı Erzincan 59. Topçu Tugayı’nda, Emre Namaz Kayseri Komando Tugayı’nda, Muhammet Güzel Isparta 40. Piyade Alayı’nda ve Zafer Akın İzmir Gaziemir Ulaştırma Komutanlığı’nda askeri görevini yerine getirecek.
 
 
 
 
 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10