“Türkiye eski Türkiye olsaydı, terör bu kadar kudurmazdı”

AK Partililer Şarköy’de düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldiler.

Şarköy 28.08.2012 07:21:00 0
“Türkiye eski Türkiye olsaydı, terör bu kadar kudurmazdı”

ORDU EZER GEÇER

Çerkezköy Haber -Toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, son günlerde yaşanılan terör olayları ile ilgili “Türkiye'de terör belası her gün can yakıyor. Ölen her askerimiz bizim şehidimiz, canımız yanıyor, inşallah son bulur diyoruz, lanetliyoruz. Bu değişik bir mücadele, bir savaş olsa orduyu gönderirsiniz üzerine ezer geçer. Türk devleti güçlü bir devlettir, ama gerilla savaşı zordur. Amerika bunu Vietnam'da yaşadı, Afganistan'da yaşıyor. Eninde sonunda aklı selim galip gelecek bu iş bitirilecek. Türkiye ekonomik, coğrafi-politik olarak çok önemli bir konumda. Dünyanın gözü Türkiye üzerinde” dedi.

 

CEZASINI ÖDÜYORUZ

Son yıllarda Türkiye’de önemli atılımlar yapıldığını ifade eden Kambur “Son yıllarda yapılan atılımların cezasını da şimdi biz ödüyoruz. Gerçekten Türkiye, eski Türkiye olsaydı, terör belası bu kadar kudurmazdı azmazdı. Bu aslında pkk'nın işi de değil. Bu olay vesayet rejimi ile vesayet rejimine karşı olanların mücadelesi. Bu ülkede siyasi anlamda söylemiyorum, hükümetleri kastetmiyorum, Türkiye'de iktidarı elinde tutmuş olanlar, yavaş yavaş bu mercileri kaybetmeye başladıkça,pkk'yı taşeron olarak kullanmak suretiyle, insanımızın, askerimizin, emniyetimizin üzerine saldırtıyorlar” dedi.

 

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Toplantıda, muhtarların sorunlarını tek tek not alan Kambur, sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Toplantıya Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, il yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karayer, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10