Çerkezköy birincisi oldu

Kültür Dershanesi öğrencilerinden Mustafa Ersin, bu yıl yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre, Y- TM Çerkezköy birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Çerkezköy 28.08.2012 08:38:00 0
Çerkezköy birincisi oldu
Çerkezköy Haber -  Ankara Hukuk Fakültesi’ni tercih eden başarılı öğrenci Mustafa Ersin bu sonuçla aynı zamanda, Y-TM1 puan türünden 486,631 puanla Türkiye 2 bin 319’uncusu, Y-TM 2 puan türünde 487, 337 puanla Türkiye bin 946’ıncısı ve Y-TM 3 puan türünde 488, 353 puanla Türkiye bin 616’ıncısı olma başarısını da gösterdi.
 
BİZLERİ MUTLU ETTİ
Kültür Dershanesi Müdürü Doğan Saçar, Mustafa Ersin’in başarısı ile ilgili yaptığı açıklamasında, ‘Mustafa’nın başarısı bizleri kurum ve öğretmenleri olarak çok mutlu etti. Başarılı bir dönem geçirdik ve bu çerçevede kurum olarak tüm öğrencilerimizin başarısı için deneyimli ve tecrübeli kadromuzla eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin isabetli seçimleri dershanemizde başarılı olmalarını sağlıyor. Bu da bizlere gurur veriyor.” dedi.
 
HEDEFİMİZ 2013 YGS VE LYS
Hedeflerinin 2013 YGS ve LYS sınavları olduğunu belirten Kültür Dershanesi Müdürü Doğan Saçar, “Bu sınavlardan da başarılı öğrenciler çıkarmayı hedefliyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza başladık. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.  
 
TEŞEKKÜR MESAJI
Çerkezköy Kültür Dershanesi’nde başarılı bir çalışma dönemi geçiren Mustafa Ersin, başarısını sistemli çalışma ve okul ile dershanedeki öğretmenlerinin desteğine borçlu olduğunu belirterek, emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür etti. İki ağabeyinin de Açık Öğretim Fakültesi okuduğunu söyleyen Mustafa Ersin, ayrıca babası Şerif Ersin ve annesi Hadiye Ersin’in de başarısında büyük pay sahibi olduğunu ifade ederek, “Okumam için büyük fedakarlıklar yaparak yapabileceklerinin en iyisini yapan babama ve anneme de buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
145 ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLDİ
Diğer taraftan Kültür Dershanesinde SBS’den 498,185 puan alan Özge Sağlam isimli öğrenci de Çolakoğlu Anadolu Lisesi’ne yerleşti. Ayrıca Anadolu Öğretmen Lisesi’ne 6, Askeri Liselere 2, Anadolu Liselerine ise yaklaşık 70 öğrencisini yerleştirme başarısı gösteren Kültür Dershanesi Mustafa Ersin ile birlikte 145 öğrencisini üniversitelerin lisans ve önlisans programlarına yerleştirme başarısını göstermiş oldu.  
 
Haber / Mustafa KOCABAŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10