Kapaklı-Karaağaç arası 4 kilometreye inecek

Karaağaç ile Kapaklı’yı birbirine bağlayan 4 kilometrelik yol çalışmasında sona gelindi. Yeni yolun Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinden sağlanacağını ifade eden Karaağaç Beledi

Çerkezköy 29.08.2012 02:46:00 0
Kapaklı-Karaağaç arası 4 kilometreye inecek

Çerkezköy Haber - Karaağaç ile Kapaklı arasında doğrudan bağlantıyı sağlayacak olan yolda son aşamaya gelindi.

 
10 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK
Karaağaç tarafındaki bağlantının Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinden sağlanacağını belirten Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Yol malzemesi ihalesini Yomra İnşaat aldı. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların 10 gün içinde tamamlanması hedefleniyor” dedi.
 
4 KİLOMETREYE İNDİ
Karaağaç-Kapaklı arasındaki mesafenin 8 kilometreden 4 kilometreye düşeceğini belirten Yücel “Vatandaşlarımız Karaağaç’tan Kapaklı’ya 8 kilometrelik yolun ardından varıyorlardı. Şimdi ise yaptığımız bu yolla birlikte yarı yarıya Kapaklı Beldesine gidecekler. Bu yolla birlikte hem yol mesafesi kısalacak, hem de vatandaşlarımız ekonomik açıdan benzin ve mazottan kar edecekler” diye konuştu.
 
“İKİ KİLOMETREYİ BİZ YAPIYORUZ”
Kapaklı Belediyesi Arıtma Tesisi’ne kadar olan 2 kilometrelik yolda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yücel “Yolları tam olarak düzledikten bir hafta sonra beton yol çalışmasına başlayacağız. Kapaklı Belediyesi’ne ait su deposuna kadar olan 2 kilometrelik yolu biz, ondan sonraki iki kilometrelik yolu ise Kapaklı Belediyesi yapacak. Artık vatandaşlarımız Organize Sanayi Bölgesi içerisinden geçen yolu takip ederek Kapaklı’ya gitmeyecek” dedi.
 
“KAPAKLI İLÇE OLMUŞTUR”
Yolları inceleyerek Kapaklı’ya giden Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı da makamında ziyaret etti. Yeni yapılan Karaağaç-Kapaklı yolu için karşılıklı fikir alışverişinde bulunan başbakanlar, yolun hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu yolun yapılması ile birlikte Kapaklı’nın artık ilçe olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bu yolla birlikte Kapaklı Belediyesi Karaağaç ile birleşerek ilçe olmuştur” iddiasında bulundu.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10