Trakyakent Encümeni toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent yönetiminin Ağustos ayı Encümen toplantısı Büyükyoncalı’da yapıldı.

Bölgede Gündem 29.08.2012 21:14:00 0
Trakyakent Encümeni toplandı

BÜYÜKYONCALI’DA TOPLANDI

Çerkezköy Haber - Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında Büyükyoncalı Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Encümen Üyeleri Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Pehlivanköy Belediye Hüseyin Açıkel ile Trakyakent Birlik Meclis Üyeleri Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Büyükyoncalı Belediye Başkanı Şükriye Can ve Trakyakent Birlik Personeli katıldı.

 
ÇALIŞMALARI ANLATTI
Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, toplantıya ev sahipliği yapan Büyük Yoncalı Belediye Başkan Vekili Şükriye Can’a teşekkür ederken, Şükriye Can da, toplantı için Büyükyoncalı Belediyesi’nin tercih edilmesinin önemli olduğunu ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, toplantının ilk bölümünde Trakyakent Belediyeler Birliğinin gerçekleştirdiği çalışmaları sunum eşliğinde anlatarak bu çalışmaların Trakyakent’in tanınırlığı ve bilinirliğinin artması açısından önemli olduğunu vuguladı.
 
2013 BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda 2013 yılına ait Yatırım Planı ve Çalışma Programı görüşülürken, yine 2013 yılına ait Gelir ve Gider Bütçesi de Encümen’e sunuldu. Avrupa Sınır Bölgeleri Birliği’nin (AEBR) genel kongresi ve Türkiye Belediyeler Birliği ile Trakyakent Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenecek eğitim çalışmasının görüşüldüğü toplantıda Trakyakent liderliğinde 12-16 Eylül tarihleri arasında İspanya'nın Madrid ve Barselona şehirlerinde gerçekleştirilecek olan Belediyecilik alanında son yenilikleri ve çalışmaları takip etmek ve başarılı uygulamaları yerinde görmek amacıyla bir teknik temas ve inceleme programının detayları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, Karadeniz operasyonel programı enerji verimliliği proje çalışması ve ikinci etap fotoğraf katalog çalışması konusunda Birlik Encümenine bilgiler verildi.
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10