Dökülen mazotlar tüm yolu kapladı

Çerkezköy BSH yolu üzerinden dün meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Çerkezköy 29.08.2012 22:39:00 0
Dökülen mazotlar tüm yolu kapladı
 YANDAN ÇARPTI
Çerkezköy Haber - Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti. Organize Sanayi Bölgesi-BSH Kavşağı istikametinde seyir halinde olan Tarık Arda yönetimindeki 34 ET 7674 plakalı Fiat Doblo marka otomobil, aynı güzergâhta seyir halinde olan ve U dönüşü yapmak isteyen Sadık Atık yönetimindeki 59 US 132 plakalı Daihatsu marka kamyonete yandan çarptı.
 
 
SÜRÜCÜ KENDİNİ DIŞARI ATTI
Kaza sonrası deposu delinen kamyonetten dökülen mazot tüm yolu kaplarken, araç sürücüsü Sadi Atık olası bir tehlikeye karşı kendini araçtan dışarı attı. Kazada iki araç da kullanılamaz hale gelirken, yaralı bir şekilde yolda uzanan Sadi Atık olay yerine gelen ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  
 
  
 
YOL TEMİZLENDİ
Kaza sonrası dökülen mazotla aşırı derecede kayganlaşan yol, olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yolda güvenlik önlemi aldı. Büyük çapta maddi hasar oluşan araçların çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10