Lojmanlı karakol Ekim ayında teslim edilecek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü lojmanlı karakol hizmet binası inşası hızla devam ediyor.

Çerkezköy 31.08.2012 03:45:00 0
Lojmanlı karakol Ekim ayında teslim edilecek

Çerkezköy Haber –  ENDYAPI İnşaat tarafından yapımı sürdürülen emniyet müdürlüğü hizmet binasında yapılan çalışmalarda, dış cephesinin boyaması devam ediyor. 10 güne kadar bitmesi beklenen dış cephe çalışmasının yanı sıra iç bölümlerde de sıva çalışmalarının bitmek üzere olduğu, badana, boyama ve alçı yapımına geçileceği belirtildi. 

 
BİRÇOK EKSİKLİK GİDERİLİYOR
Asansör montaj çalışmalarının da devam ettiği ilçe emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasında merdivenlerin mermerlerinin hazırlandığını ve bir hafta sonra montaj çalışmasına başlanacağını belirten firma yetkilileri, binada yer ve fayansların büyük bölümünün bitirildiğini ifade etti.
Lojman bölümünde ise, mutfak ve oda kapılarının imalatının hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde montaj çalışmasına başlanacağı, bunlarla birlikte çelik kapıların da önümüzdeki hafta takılmaya başlanacağı belirtildi.
 
30 KİŞİYLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından yaptırılan ilçe emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasında 30 kişilik bir ekip ile çalışmalar devam ediyor. Ayrıca elektrik ve mekanik bölümlerinde de çalışmalar devam ederken binanın bu yıl Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor.
 
ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ DE YAPARIZ
Geçen yılın Aralık ayı içerisinde yapımına başlanan emniyet müdürlüğü hizmet binasında yapılacak çevre düzenlemesi ile ilgili de bilgi veren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdağan, “Ağaçlandırmasını yaparız. Bu konuda sıkıntı olmaz. Ağaç dikmeyi zaten istiyoruz. Emniyet müdürlüğü binamızın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
 
 

Haber / Mustafa KOCABAŞCem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10