Bilgi Evi Hizmete Açıldı

Tekirdağ Belediyesi ile Türk Telekomünikasyon A.Ş işbirliğiyle 24 bilgisayar ile 7’den 70’e her yaş grubundaki vatandaşların bilgiye ulaşmasını sağlamak ve bilgi edinimini kolaylaştırmak, öğre

Tekirdağ 31.08.2012 20:42:00 0
Bilgi Evi Hizmete Açıldı

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi ile Türk Telekomünikasyon A.Ş işbirliğiyle 24 bilgisayar ile 7’den 70’e her yaş grubundaki vatandaşların bilgiye ulaşmasını sağlamak ve bilgi edinimini kolaylaştırmak, öğrenci ve çocukların eğitimlerine destek vermek, sosyal ve kültürel faaliyet alanları oluşturmak amacıyla oluşturulan “Bilgi Evi” Muratlı Caddesi’nde açıldı.

 

ÜCRETSİZ YARARLANABİLECEKLER

Açılışta konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bilginin önemine dikkat çekerken, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da, “Belediye olarak bilgi ve teknoloji çağında vatandaşlarımızın her türlü bilgiyi arayıp bulabilecekleri Bilgi Evini düzenleyerek hizmetlerine sunduk. Vatandaşlarımız buradan ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Belediye olarak her konuda Büyükşehir Belediyesi olma yolunda hızla ilerliyoruz’ dedi. Açılışa Vali Yerlikaya ve Belediye Başkanı Dalgıç’ın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10