Yerlikaya’dan basına destek

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey’i ağırlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Basın İlan Kurumu'nun kamu ilanlarının yayınlanmasına aracılık ederken aynı zamanda yerel basÄ?

Tekirdağ 2.09.2012 16:59:00 0
Yerlikaya’dan basına destek

Çerkezköy Haber - Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Vali Yerlikaya, ziyarette yaptığı konuşmada Basın İlan Kurumu’nun önemine değindi.

 
BASIN KAMU HİZMETİ YAPIYOR
Yerlikaya, Basın İlan Kurumu'nun önemli bir görev yaptığını belirterek, "Valilik olarak, Tekirdağ'da Basın İlan Kurumu'nun olmasından son derece memnunuz. Basın İlan Kurumu bütün illerde olmalı" dedi. Basına büyük önem verdiklerini dile getiren Vali Yerlikaya, "Yerel basın önemli bir görevi yerine getiriyor. Bulunduğu bölgenin sorunlarını gün ışığına çıkartıyor. Bu kapsamda kamu görevi yapıyor. Ancak yayın yaparken, özel hayata dikkat edilmeli ve şantaj gibi yollara hiçbir zaman başvurulmamalıdır" diye konuştu.
 
PARLAK BİR DÖNEM BAŞLAYACAK
Şube Müdürü Canbey ise, Vali Yerlikaya'ya yeni görevinde başarılar dileyerek Basın İlan Kurumu'nun çalışmaları ve Tekirdağ basını hakkında bilgi verdi. Tekirdağ'da yayın yapan 20’nin üzerinde gazete olduğunu kaydeden Canbey, “Bunların 6'sı günlük olarak yayınlanırken, haftalık ve 15 günlük olarak yayınlanan gazetelerimiz de var. Kurum olarak hiçbir gazetemizi ayırt etmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak bayi satışlarımızın olmaması en büyük sıkıntılarımızdan biri. Eğer gazetelerimiz güçlerini birleştirerek hem baskı, hem de habercilik kalitesi açısından daha kaliteli bir yayıncılık ortaya koyabilirlerse, Tekirdağ basını açısından daha parlak bir dönem başlayacaktır." ifadelerini kullandı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10