Bu millet Güneydoğu’daki destanı da yazacaktır

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Murat Yaraşır’ın görevinden istifa etmesinin ardından boşalan koltuk için altı isim dün adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 4.09.2012 14:51:00 0
Bu millet Güneydoğu’daki destanı da yazacaktır

ALTI ADAY ÇIKTI

Saat 17.30’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, iki aydır yeni gençlik kolları yönetimi oluşturma çabası içersinde olduklarını belirtti. Altı aday içinden bir kişinin Gençlik Kolları Başkanı olacağını ve diğer beş adayın ise yeni başkanın yanında yer alacağının sözünü aldığını belirten Demirbağ “Bu yapılacak seçimi AK Parti Gençlik Kolları kazanacaktır. Seçimi kaybeden arkadaşlarımız üzülmeyecekler ve seçimin ardından da Başkanın yanında yer alacaklardır. AK Parti’nin özelliği de budur. Yeni kardeşlerimizin hepsi bunu kabullendi. AK Parti olarak bizler gençlere sözde önem vermiyoruz, fiili olarak gösteriyoruz” dedi.

 

BIÇAK KEMİĞİ GEÇTİ

Gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu ifade eden Demirbağ “Türkiye’nin bilgili, becerili, başarılı, eğitimli ve saygılı gençlere ihtiyacı var. Gençler bizim memleketimizin teminatıdır. Gençlerimiz ile birlikte birlik ve beraberlik için güçlü bir ekip ile bölgemize en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Altı adayın başvuru dilekçelerini ilk olarak İl Gençlik Kollarına gönderdik. Yapılacak mülakat sonucu adayların dosyaları Ankara’daki Genel Merkeze sunulacak. Oradan da onaylandıktan sonra o arkadaşa görev verilecek. Bir ay sonra da Çerkezköy İlçe Gençlik Kollarının yeni yönetimini kuracağız” dedi. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinden gelen şehit haberine çok üzüldüklerini söyleyen Demirbağ “Bıçak kemiğe dayandı demiyoruz bıçak kemiği geçti. Bundan sonra daha sert ve dikkatli davranarak böyle haberleri bir daha almamayı umut ediyoruz. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ise baş sağlığı diliyorum” diye konuştu. 

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN ÖNÜ AÇIKTIR”

Alaaettin Demirbağ’ın konuşmasının ardından AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Sevim Gören, Sinan Meral, Mehmet Can Danyeli, Recep Keskin, Erdem Civelek ve Cihan Alözkan kendilerini tek tek tanıttılar. Adayların birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda, seçimin sonucunda kim seçilirse seçilsin başkana tam destek verileceği belirtildi. Adaylar kendilerine söz verdiklerini ve birlikte el ele vererek Çerkezköy için çalışacaklarını söylediler. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Hangi adayımız başkan olursa olsun Çerkezköy çok şey kazanacaktır. Konuşmalarında ve kendilerini tanıtmalarında hakikaten eğitimli olduklarını göstermişlerdir. Hizmet aşkı ile yanıyorlar, bu davranışı karşısında gurur duyuyoruz. Bütün genç kardeşlerimiz heyecanla yönetimi kuracaklar. Yerel seçimlerde başarılı olmak için bütün herkes çalışacak. Hepsini kutluyorum” diye konuştu.

 

“GENEL BAŞKANIN NEFERİSİNİZ”

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da “Bu partide nefer de olursunuz, komutan da olabilirsiniz. AK Parti’ye gönül vermiş bizler bu partide odacılık bile yaparız. Önemli olan memleket ve vatan meselesidir. Bu gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu gençlerimiz vatansever, milletsever ve bu partiye gönül vermişlerdir. AK Parti’de görev yapmak ayrıcalıktır. Genel Başkan dünya lideri ise bu gençler de onların neferidir. Bu yolda başarılı olacaklardır. Önümüzdeki yerel seçimler var. Biz teşkilatlar olarak bütün görevlere hazırız” dedi.

 

DAĞ FARELERİNE SESLENİYORUM

Terörü lanetleyen Korkmaz “Şehit olan bütün Mehmetçiklere Allahtan rahmet diliyorum. Tüm silahlı kuvvetlerinin başı sağ olsun. Buradan dağ farelerine sesleniyorum. Bizlerin gayesi vatan, bayrak ve sancaktır. Aldığımız bu emaneti bundan sonraki nesillere teslim edeceğimize and içiyoruz. Onların ne olduğu ve ne yapacakları belli değildir” dedi. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de, başkanlığa aday olan gençleri kutlarken, Şırnak’ta şehit olan askerlerin ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diledi.

 

“TERÖR TÜRKİYE’NİN BİR GERÇEĞİDİR”

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı da “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuz vakit Türkiye ve Çerkezköy kazanacaktır” dedi. Türkiye de son dönemlerde terör ile yattıklarını ve terör ile kalktıklarını söyleyen Yazı “Terörü biz de lanetliyoruz. Terör Türkiye’nin bir gerçeğidir. Pkk’lıların amacı AK Parti iktidarını zaafa uğratmaktır. Bu partiyi yıkamadılar, zayıflatamadılar ve bu ülkeyi birbirine düşüremediler. Türkiye AK Parti sayesinde güçlendi. Şuan onların ellerindeki tek koz terördür. Türkiye”nin güçlenmesini istemeyen dışarıdaki güçler baş başa vererek ülkenin gündemine oturdular” dedi.



“BU MİLLET GÜNEYDOĞUDAKİ DESTANI DA YAZACAKTIR”

Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde Türkiye sevdası ile terörün üstesinden geleceğini söyleyen Yazı “Terör istediği desteği bundan sonra bulamayacak. Uludere’deki kazada bölgedeki anaların can siper halinde yaralı askerlerimizi kendi oğulları gibi destek vermeleri ve kucaklamaları karşısında onlar kudurdular. Bugünkü terör olayının ardından devletimizin başı sağolsun. Bunun başka bir çıkar yolu yok. Ak Parti bu terörü bitirmek için önemli adımlar attı. Geçmişte Çanakkale destanını yazan bu millet gelecekte güneydoğudaki destanı da yazacaktır” dedi. Toplantıya Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Alaaettin Demirbağ ve ilçe gençlik kolları başkan adaylarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10