Etüt Merkezi ve Bilgi Evi Projeleri başlıyor

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) yöneticileri kısa bir süre önce Saray’a atanan Kaymakam Hüseyin Öner ile Saray İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyar

Çerkezköy 6.09.2012 20:53:00 0
Etüt Merkezi ve Bilgi Evi Projeleri başlıyor
AY SONUNDA BAŞLIYOR
 Çerkezköy Haber - Ziyaretlerde ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Sezen, Genel Koordinatör Efrahim Özcan ve Genel Sekreter Engin Parlak ÇESİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Sezen, bu yılın başında Çerkezköy ve Saray’daki protokol üyeleri ile yapılan Ortak Akıl Toplantılarında görüşülen okuma salonları, etüt merkezleri ve bilgi evi projelerine Saray’da bu ay sonunda başlayacaklarını belirterek “Diğer ilçe ve beldelerde de çalışmalar devam ediyor” dedi. Saray Kaymakamı Hüseyin Öner de, birlik beraberlik içerisinde yapılacak olan çalışmaların faydalı olacağına inandığını belirterek ÇESİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.
 

İNSANLARI TEŞVİK ETMENİZ GÜZEL

Heyet Kaymakamlık ziyaretinin ardından, bir dönem emniyet müdür yardımcı olarak Çerkezköy’de de görev yapan Saray İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti. Çerkezköy’ün çok göç alan bir ilçe olduğunu ifade eden Ogan, “Nüfus artışıyla birlikte oluşacak olan birçok problemin bizi beklediğini biliyoruz. Çerkezköy’de görev yaptığım zaman diliminde göç ile gelen nüfus artışından dolayı çok sıkıntılı olaylara şahit oldum. İş dünyası ve eğitim alanındaki çalışmalarınız ve insanları teşvik etmeniz çok güzel. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10