Halk Bahçeli’yi başarısız buluyor

Partisinin genel başkanlığına adaylığını açıklayan MHP MYK Üyesi İsmail Hakkı Küpçü, il ve ilçelere yönelik yaptığı ziyaretlerinden birini de Çerkezköy’de gerçekleştirdi. Part

Çerkezköy 7.09.2012 19:21:00 0
Halk Bahçeli’yi başarısız buluyor

 Çerkezköy Haber – Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanlığına adaylığını açıklayan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve AR-GE Koordinatörü İsmail Hakkı Küpçü, partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, başkan Mustafa Ordu ile bir araya geldi. Ziyareti sebebinin nezaket ve istişareye dayalı olduğunu belirten Küpçü, “Genel başkanlığa adaylığımı 2011 yılının Aralık ayında İstanbul’da açıklamıştım. Aday olmamın başlıca nedeni partimi Türkiye’nin idaresine taşımaktır. MHP çatısı altında bunu başaracak güçte olduğumu hissettiğim için aday oldum” dedi.

 

İMKANLAR ÇOK GÜZEL 

Türkiye’nin çok güzel imkanları olan bir ülke olduğunu belirten Küpçü, “Asıl amacımız, bu güzel imkanları ülkemizin idaresinde en iyi şekilde kullanarak ve en iyi şekilde ülkemizi yöneterek, Türkiye’yi ileriye taşımaktır” ifadesini kullandı.

 

HALK BAŞARISIZ BENİMSİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kişisel olarak kesinlikle başarısız sayılamadığını ifade eden MHP Genel Başkan Adayı İsmail Hakkı Küpçü, “Genel başkanımızı kişisel olarak başarısız görmek haksızlık olur. Böyle bir düşünce yanlıştır. Halkımız verdiği oylarıyla başarısız olarak benimsiyor. Fakat bu iş ekip işidir. Milliyetçi Hareket Partisi değişimle siyasette daha iyi hedeflere yükselecektir” diye konuştu. 

 

SİYASET KALİTELİ OLMALI

Siyasetin kaliteli hale gelmesi için kurumsallaşmaya önem vereceklerini ifade eden Küpçü, “Bu çerçevede kurumlar arasında istişareler rahatlıkla yapılmalıdır. İstişareler tamamen bilgi temeline dayanılmalıdır. Kaliteli siyaset Türkiye’yi kalkındıracak en önemli etkendir. Biz bunu yapmak için göreve talibiz” şeklinde konuştu.

 

KARİZMATİK LİDER ARAMAK YANLIŞ

Karizmatik liderlik aramanın yanlış olduğunu ifade eden İsmail Hakkı Küpçü, “Geçmiş tarihlere bir bakalım. Karizmatik liderler aramanın yanlışlıklarda dolu olduğunu göreceksiniz. Türkiye’nin karizmatik liderlere değil, bilgi hazinesi bol olan liderlere ihtiyacı var. Gerçekçi, halkını inandıran, halkına güven veren liderlere ihtiyaç vardır” dedi.

 

SOYUT KONULAR TARTIŞILIYOR

Türkiye’de somut konular yerine soyut konuların tartışıldığını söyleyen Küpçü, “Biz somut konular üzerinde duruyoruz. Somut konuları tartışıyoruz ve tartışmaya devam edeceğiz. Soyutlanmış konuları tartışmanın fazla bir önemi yok” dedi.

 

45 İL’DE ZİYARETLERDE BULUNDUM

1968 yılındaki yürüyüşe katılarak siyasete katıldığını belirten Küpçü, “1970 yılında da partimde ilk yöneticilik görevini aldım. 2003 yılında partimin MYK üyeliğine seçildim. 2011 yılında AR-GE Koordinatörlüğü görevini yaptım. Adaylığımı açıkladıktan sonra 45 ilde tüm ilçelerde ziyaretler gerçekleştiriyorum. Çorlu ziyaretim ile Tekirdağ ziyaretimi tamamlayacağım. Bu ziyaretler tamamen nezaket ve istişare ziyaretleridir” şeklinde konuştu.

 



Haber / Mustafa KOCABAŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10