Sitespor’dan sezon öncesi birlik ve beraberlik yemeği

Süper Amatör Lig'de 2012-2013 sezonunda üst sıraları hedefleyen Sitespor sezon öncesi birlik ve beraberlik yemeği verdi. Yemekte konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 2012-2013 sezonund

10.09.2012 23:12:00 0
Sitespor’dan sezon öncesi birlik ve beraberlik yemeği

 Süper Amatör Lig'de mücadele eden Sitespor 2012-2013 ligi öncesinde Yönetim Kurulunun verdiği moral yemeğinde bir araya geldi.

 

“2012-2013 SEZONU HAYIRLI OLSUN”

Danış Center’da bulunan Şanlıurfa Lokantasında Pazar günü saat 17.00’da gerçekleşen yemeğe Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Sitespor Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yemekte kısa bir konuşma gerçekleştiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni sezon öncesi oyuncularımız ve teknik heyetimiz ile bir araya gelerek kaynaşma yemeği düzenledik. Sitespor olarak 2012-2013 sezonunda başarıya kilitlendik. Sezonun takımımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

 

“LİGİ EN İYİ YERDE TAMAMLAMAYI İSTİYORUZ”

25 Eylül’den itibaren Süper Amatör Lig çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Sitespor Teknik Direktörü Zekeriya Kuyumcu “ Çalışmalara tam olarak başlamadık. Geçtiğimiz sezonun kadrosunu korumasını bildik. Aramıza yeni katılan tecrübeli oyuncular oldu. Amacımız Sitespor’da kolej havası yakalamaktır. Bu takım ile ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz ” dedi.

 

KARAMEHMETOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Sitespor’da gençlere çok önem verildiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Bu sezon görüyorum ki genç takımdan bir çok gencimiz A Takıma yükselmişler. Takımda yer alan oyuncular gençlerimize futbol tecrübelerini yansıtacaklardır. Sitespor bu liglerde her zaman kalıcı olacaktır. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu’nu takıma desteğinden ötürü kutluyorum. Biz kendisinden son derece memnunuz. Tuttuğu değerlerle ve dizayn ile diğer kulüplere örnek oluyor” diye konuştu.

 

“SİTESPOR’A DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Sitespor’a her zaman destek verdiklerini söyleyen Mandalı “ Biz Sitespor’dan başarı istiyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak ekonomik anlamda her zaman yasal çerçevede destek vermeye devam ediyoruz. Sitespor’a Kapaklı’da elit kesim desteklerini sürdürüyor. Bireysel çıkarcılığı düşünmeyen bazı kesimler Sitespor’a daha fazla destek verseydi Sitespor’un başarısı daha yükseklerde olurdu. Sitespor ligde tecrübe ve yeteneklerini sahaya yansıttığı sürece başarılı olacaktır” dedi.

 

“YETENEKLERİNİZİ ORTAYA KOYUN”

2012-2013 sezonun Çerkezköy’de görev yapan bütün takımlara başarılar dileyen Mandalı “

Bir hafta sonraki karşılaşmayı düşünürseniz maça 1-0 mağlup başlarsınız. Takım oyununu her zaman sahada uygulayınız. Takımda yedek olan arkadaşlar ise üzülmesin. Galatasaray Spor Kulübünde Semih Kaya’yı örnek alarak yakın zamanda takımın değişmez oyuncusu bile olabilirler. 2012-2013 sezonun başta Sitespor’a olmak üzere bütün takımlara başarılar diliyorum. Sitespor’a maddi yönden destek vereceğime söz veriyorum. Sizlerden başarı istiyorum. Size şampiyon olun demiyorum ama elinizden geldiğince yeteneklerinizi ortaya koyun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

Haber/ Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10