Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı yapıldı

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, Türkiye’nin odaklanacağı dönüşüm alanlarını, hedef ve stratejilerini ortaya koyan temel politik

11.09.2012 21:49:00 0
Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı yapıldı

 Çerkezköy Haber - Kalkınma planı hazırlık çalışmaları kapsamında oluşturulan ve Ankara’da gerçekleştirilen özel ihtisas komisyonları ve çalışma grupları toplantısına Tekirdağ Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz katıldı.

 

TEKİRDAĞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Yılmaz, ülke sorunları ve çözüm önerileri üzerinde yapılacak ayrıntılı çalışmalarla 10. Kalkınma planının ilke ve politikalarının belirlenmesine ışık tutmak amacıyla yapılan toplantılarda görüş alışverişinde bulunulduğunu belirterek “Toplantılarda Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Toplantıların diğer aşamaları bundan sonra da devam edecek. Türkiye genelinde kamu, özel kesim ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantılar ilimiz için de son derece önemli. Diğer aşamalarda da bulunup görüş bildirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10