Okul için kampus yeri istedi

İlçe ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, önceki gün de Saray’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yerlikaya’ya ilçe ziyaretinde, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Al

Saray 13.09.2012 06:33:00 0
Okul için kampus yeri istedi

 4. İLÇE ZİYARETİ SARAY’A

 İlk olarak Saray Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Yerlikaya, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İlçe Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Evirgen, Nazmi Duygu, ile Nedret Özer ve kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Yerlikaya, Kaymakamlık Makamına geçmeden önce protokol üyeleri ve basın mensuplarıyla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
 

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYE ZİYARET

Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Yerlikaya, Kaymakam Hüseyin Öner’den ilçeye ilişkin bilgiler aldı. Vali Yerlikaya, kaymakamlık ziyaretinin ardından Saray Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Belediye önünde Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve belediye personeli tarafından karşılanan Yerlikaya, Kaymakam, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis Üyelerinden 100 dönümlük okul kampus alanı istedi.
 

100 DÖNÜMLÜK KAMPÜS ALANI

Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Vali Yerlikaya, Saray esnafını ziyaret ederek esnaflara hayırlı kazançlar diledi. Yerlikaya belediye meydanındaki parka geçerek vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden ve onların sıkıntılarını dinleyen Yerlikaya, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, vatandaşlarla sohbetinin ardından Kaymakam Hüseyin Öner, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Saray İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10