Harp Okulu’ndan protokol onuruna yemek

Öğrencilerin 10 günlük denizcilik eğitimi projesini Tekirdağ Limanı ziyaretiyle tamamlayan Tuzla Deniz Harp Okulu komutan ve öğrencileri, Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Tekirdağ 13.09.2012 21:41:00 0
Harp Okulu’ndan protokol onuruna yemek
BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 1 gemi, 2 yat ve 8 küçük kayık ile Tekirdağ’a gelen komutan ve öğrencilere Tekirdağ ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Dalgıç, konuklarına çeşitli hediyeler verdi.
 

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Deniz Harp Okulu 3. Sınıf öğrencilerinin uygulamalı denizcilik eğitimleri kapsamında Tekirdağ limanını ziyaret eden eğitim filotillası komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer komutasındaki TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa okul gemisi ile 8 eğitim botu Tayfa ve Rota isimli yatlarda bulunan 410 kişilik Deniz Harp Okulu, Eğitim Filotillası personel ve öğrencileri eğitimini tamamlayarak Tuzla’ya döndü. Akport Limanı’nda demir atan geminin komutanı Sinan Sürer gemide Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Jandarma Alay Komutanı Kazım Rıfkı Ayan ve Emniyet Müdürü Ali Yılmaz onuruna yemek verdi. Misafirlerine denizcilikle ilgili çeşitli hediyeler veren Albay Sürer yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Yemeğe katılan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük ve Belediye Başkanı Adem Dalgıç gemi şeref defterini imzaladı.
 
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10