Vali Yerlikaya Marmaraereğlisi’nde

Tekirdağ’da göreve başladığı günden bu yana bir yandan kendisini ziyarete gelenleri kabul eden, diğer yandan da ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Hayrabolu, Çorlu, Çerkezk?

Marmara Ereğlisi 13.09.2012 23:57:00 0
Vali Yerlikaya Marmaraereğlisi’nde
5. ZİYARET MARMARAEREĞLİSİ’NE
Yerlikaya’ya ziyarette İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ile İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da eşlik etti. Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı İrfan Demiröz, Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçe müdürleri ve kaymakamlık personelleri tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, diğer ilçelerde olduğu gibi Marmaraereğlisi’nde de protokol üyeleri ve basın mensupları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
 
 

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Yerlikaya, Kaymakam İrfan Demiröz’den Marmaraereğlisi’ne ilişkin bilgiler aldı. Kaymakamlığın ardından Marmaraereğlisi Belediyesi’ni ziyaret eden ve belediye başkanı İbrahim Uyan ile belediye personelleri tarafından karşılanan Yerlikaya, belediyenin çalışmalarına ilişkin de kapsamlı bilgiler aldı.
 
 

CENAZE NAMAZINA KATILDI

Kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Vali Yerlikaya, ziyaret ettiği diğer bölgelerde olduğu gibi burada da vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen, esnaflara da bol kazançlar temenni eden Vali Yerlikaya, trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Topçu’nun da cenaze törenine katılarak Topçu ailesinin acısını paylaştı ve taziyelerini iletti. Daha sonra meydanda bulunan çay bahçesinde vatandaşların arasına karışan Vali Yerlikaya, vatandaşlara kendisini tanıtıp onlarla sohbet ederek sorunları ve istekleri dinledi.
 
 
 
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10