Aşevi’nin yerini Kreş alacak

B/S/H ev aletleri firmasının da ‘Sosyal İnovasyon Merkezi’ için talip olduğu, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan eski Aşevi alanında Kreş ve Çocuk Bakım Evi çalışmaları sürüyor. Projenin e

Çerkezköy 14.09.2012 20:33:00 0
Aşevi’nin yerini Kreş alacak

Çerkezköy Haber - Üzerinde Belediye Aşevi binasının bulunduğu alana “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” yapımı için çalışmalar sürüyor.

 

B/S/H DA TALİP OLMUŞTU

Bir dönem B/S/H Ev Aletleri tarafından ‘Sosyal İnovasyon Merkezi’ yapılmak üzere talep edilen ve üzerinde Aşevi bulunan alanda Kreş ve Gündüz Bakım Evi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Vatandaşların istifade edebilmesi adına, eskiden aşevi olarak kullanılan alanda Kreş ve Gündüz Bakım Evi yapılması için meclisimizde karar aldık” dedi.

 

8 YILLIĞINA KİRAYA VERİLDİ

Meclis kararı kapsamında eski aşevi alanında gerekli plan tadilatının yapıldığını ve yap-işlet-devret modeli ile ihale edildiğini ifade eden Başkan Ertem, “İhale 28 Mayıs’ta 2 firmanın katılımı ile gerçekleşmişti. Muhammen bedeli aylık 750 TL + KDV olarak belirlenen ihalede Özel Ergene Eğitim Hizmetleri Şirketi aylık 800 TL + KDV teklifte bulunurken, ihaleyi aylık 810 TL + KDV’lik teklifi ile Çerkezköy Özel Eğitim-Öğretim Hizmetleri Şirketi kazandı. Firma böylece söz konusu alanda 8 yıl boyunca Kreş ve Gündüz Bakım hizmeti sunmaya hak kazanırken yer teslimi ise 7 Haziran’da gerçekleştirildi” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN

Kreş ve Bakım Evi projesi sayesinde çalışmak zorunda olan ve çocuğunu bırakacak bir yer bulamayan vatandaşların rahat bir nefes alacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Çalışmaları yakından takip ediyorum. Şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla başarılı bir çalışma yapılıyor. İnşallah ilçemiz yavrularımızın kaliteli hizmet alacağı ve eğitim göreceği bir kreşe daha sahip olacak” dedi. Ertem projenin aynı zamanda mahallenin konseptine de uygun bir şekilde yapıldığına dikkat çekti ve çalışmanın tüm Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10