Çerkezköy’ün 1 numarası olacağız

3 yıldır Çerkezköy Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Okulu’nda yetişen gençlerin lig tecrübesi kazanmaları amacıyla kurulan Kartal Spor Kulübü’nün açılışı, önceki gün Kapaklı

Çerkezköy 16.09.2012 17:46:00 0
Çerkezköy’ün 1 numarası olacağız

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Kartal Spor Kulübü’nün açılışı önceki gün saat 14.00’da Kapaklı Keleşler Halı Saha Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

 

TEBRİK MESAJLARI OKUNDU

Kapaklı Keleşler Halı Saha Spor Tesisleri’nde gerçekleşen Çerkezköy Kartal Spor Kulübü açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ak Partili Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi’nin tebrik mesajları okundu.  

 

BİR İHTİYAÇ HALİNE GELDİ

Kartal Spor Kulübü’nün açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Ülkemizin büyük spor kulüplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ilçemizde de faaliyet gösteren futbol okullarının bütün ilçe ve beldelerde bulunması bir ihtiyaç haline gelmiştir. Gençlerimiz boş zamanlarını bu tür sportif aktivitelerle geçirdikçe kötü alışkanlıklardan uzak kalacaktır. Kartal Spor Kulübü’nün tüm Çerkezköy başta olmak üzere, Tekirdağ, Trakya ve ülke sporu için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in açılış konuşmasının ardından Kartal Spor Kulübü Yönetimi’nin tanıtımı yapıldı. Başkanlığını Yavuz Soydan’ın yaptığı Kartal Spor Kulübü yönetiminde 2. Başkanlık görevini Hüseyin Keleş üstlenirken, Yunus Dağlı, Alparslan Uyguner, Fehmi İkizler ve Ahmet Eren de yönetimde yer alan diğer isimler oldu.

 

BU BİR AYRILIK DEĞİL

Hızla büyüyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Okulu ailesine yeni üyeler aramaya devam ettiklerini ifade eden Beşiktaş Futbol Okulu Genel Koordinatörü Ümit Saraç, “Ailemize katılmak isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Futbol okulumuzun devamı olan Kartal Spor Kulübü, Çerkezköy’ün 1 numaralı futbol kulübü olacaktır” dedi. Kartal Spor Kulübü ile Beşiktaş Futbol Okulu arasında bir ayrımın olmadığının altını çizen Saraç, “Futbol okulumuzda arkadaşlarından bir adım önde olan kardeşlerimiz liglerde mücadele etme şansına sahip olacak” diye konuştu.

 

10 ÖĞRENCİ İLE YOLA ÇIKTIK

Kartal Spor Kulübü Başkanı Yavuz Soydan, kulübün ana sponsoru 33 Proje Tasarım firması sahibi Erencan Erkan’a üzerinde kendi reklamlarının bulunduğu bir forma hediye etti. Beşiktaş Futbol Okulu olarak 1 Eylül 2010’da faaliyete başladıklarını anımsatan Soydan, “Bu yola ilk olarak 6-17 yaş grubundaki 10 öğrencimizle çıktık. 2012’de öğrenci sayımız 170’e yükseldi. 3 senedir futbol okulumuzda yetişen çocuklarımıza lig tecrübesi yaşatmak için Çerkezköy Kartal Spor Kulübü’nü kurmaya karar verdik” dedi ve 2012-2013 sezonunda U-13. U-15, U-17 ve U-19 kategorilerinde Tekirdağ amatör liglerde mücadele edeceklerini ifade etti. Soydan, ilk maçlarını 22 Eylül’de Ulaş’ta oynayacaklarını söyledi.   

 

GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR

Çerkezköy Kartal Spor Kulübü’nün Teknik Direktörlüğü’nü Abdullah İşhan, yardımcılığını ise kardeşi Serkan İşhan yapacak. Törende U-13. U-15, U-17 ve U-19 futbol takımlarının tanıtımının yapılmasının ardından gerçekleştirilen gösteri maçında genç yetenekler hünerlerini sergiledi.

 

KURBAN KESİLDİ

Gösteri maçlarının ardından kurban kesildi. Törende ayrıca katkılarından dolayı 33 Proje Tasarım firmasına, Bayramoğulları Pastanelerine, Keleşler Halı Saha Spor Tesisleri sahipleri Mustafa Keleş ve Hüseyin Keleş’e, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Fahrettin Bayırlı’ya birer plaket takdim edildi. Törene Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Hasan Acar, Ayhan Arslan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Demet Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanvekili Sami İkizler, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10